Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/10/2010 12:30
Wpisz w google skup komputerów Szczecin . Będziesz miał kilka skupów to napisz im maila jaki masz sprzęt i ci odpowiedzą na ile go wyceniają .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/10/2010 13:34
Jest gdzieś jakaś strona, gdzie zbiorczo jest porównanie programów kandydatów na prezydenta naszego miasta? Jeśli oni w ogóle mają jakieś programy
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/10/2010 14:33
Program zbiorczy wszystkich kandydatów to "Chuj nie stadion" A tak bardziej serio to taka strona chyba jeszcze nie powstała, przynajmniej nie znalazłem a też się takową interesowałem. Najczęściej mają napisane, że umieszczą coś takiego "już wkrótce!".
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/10/2010 16:25
Ma ktoś znajomego który robi bluzy na zamowienia ? Otóz mam fajny projekt bluzy tylko nie mam namiarów na taka osobe , ma ktoś ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/10/2010 12:37
duzo stron w tym temacie, dlatego pozwole sobie zadac to pytanie w ktorych pubach mozna obejrzec dzis Lige Mistrzow? (tylko i wylacznie eNka wchodzi w gre)
duzo stron w tym temacie, dlatego pozwole sobie zadac to pytanie w ktorych pubach mozna obejrzec dzis Lige Mistrzow? (tylko i wylacznie eNka wchodzi w gre)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/10/2010 20:19
Gdzie najlepiej założyć rachunek inwestycyjny? Chodzi mi o jak najmniejsze koszty i możliwość zarządzania przez internet. Pomoże ktoś?
Gdzie najlepiej założyć rachunek inwestycyjny? Chodzi mi o jak najmniejsze koszty i możliwość zarządzania przez internet. Pomoże ktoś?
mBank Jeśli dobrze zrozumiałem Ciebie to dla Ciebie odpowiedni będzie eMakler.
Ja mam konto w BOŚ w najtańszej wersji masz konto za darmo, można bez problemowo zarządzać przez internet. Można zobaczyć szczególy na bossa.pl. Ja nie narzekam. Konto można założyć w punkcie na Alei Fontan teraz to chyba Aleja JP II.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
mBank Jeśli dobrze zrozumiałem Ciebie to dla Ciebie odpowiedni będzie eMakler.
Ja mam konto w BOŚ w najtańszej wersji masz konto za darmo, można bez problemowo zarządzać przez internet. Można zobaczyć szczególy na bossa.pl. Ja nie narzekam. Konto można założyć w punkcie na Alei Fontan teraz to chyba Aleja JP II.
ale kolega pytał o inwestycyjny a nie oszczędnościowy czy oszczędzający
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.