Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2011 00:40
Orientuje się ktoś gdzie można dobrze wycenić i sprzedać złotą biżuterię? Chodzi mi tutaj w szczególności o fachową wycenę, gdyż w spadku mam pierścionek ze złota z jakimś kamieniem i kompletnie nie wiem jaka to próba, ile waży no i co to za kamień jest a chciałbym to wiedzieć.
Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 15 października 2011, 01:02 [1 raz(y)]
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Orientuje się ktoś gdzie można dobrze wycenić i sprzedać złotą biżuterię? Chodzi mi tutaj w szczególności o fachową wycenę, gdyż w spadku mam pierścionek ze złota z jakimś kamieniem i kompletnie nie wiem jaka to próba, ile waży no i co to za kamień jest a chciałbym to wiedzieć.
Gdzie w Szczecinie kupię środki do czyszczenia/pielęgnowania nagrobków? Najlepiej gdzieś w okolicach redy.
Jeśli chodzi o jakieś normalne, nieprofesjonalne środki to podejrzewam, że w Karinie albo Biedronce kupisz, a w Auchanie czy Castoramie to już na pewno.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/10/2011 16:10
Poleci ktoś może jakiegoś kręgarza w Szczecinie? Po remoncie u kolegi napierdziela mnie kręgosłup, że czasem leżeć nie mogę. Przeskakuje mi coś, przydałoby się nastawić tam co nieco.
Poleci ktoś może jakiegoś kręgarza w Szczecinie? Po remoncie u kolegi napierdziela mnie kręgosłup, że czasem leżeć nie mogę. Przeskakuje mi coś, przydałoby się nastawić tam co nieco.
Tylko nie masażyste, a kręgarza.
http://www.terapeutka.republika.pl/
Podjuchy - Metalowa 34 - moja matka tam byla i jest zadowolona... choc... bolesnie bylo I zanim dojda do nastawienia kregoslupa to zaczna od polamania palc Krok po kroku
Podjuchy - Metalowa 34 - moja matka tam byla i jest zadowolona... choc... bolesnie bylo I zanim dojda do nastawienia kregoslupa to zaczna od polamania palc Krok po kroku
Poleci ktoś telewizor LEDowy do kwoty około 2 tyś zł - 37 lub 40 calowy.
W Kaskadzie w Saturnie. Polecałbym Ci telewizory marki Samsung. Rodzice kupili sobie 32 akurat, bo inny się nie zmieści, ja natomiast mimo wszystko 22 cale do pokoju. Jestem zadowolony z jakości obrazu jak i dźwięku. Proponowałbym również zobaczyć Sony. LG również nie najgorsze, lecz z opinii słyszałem że po około 8 latach ma prawo wysiąść głowica lub pójść matryca, tak jak było w przypadku mojego monitora dawniej. Lecz monitor a telewizor, no i fakt faktem na przestrzeni lat modele ulegają zmianą i unowocześnienią. Ale wierzę, że ktoś w sklepie będzie bardziej umiał Ci polecić jakiś telewizor w przystępnej cenie z wymaganiami jakich potrzebujesz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.