Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2006 12:25
to wysyłaj jak masz 0% energii a najlepiej poczekaj z nimi aż bedziesz dostawał po 100-150 resa za jedna akcje wtedy mysle że to sie opłaca
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2006 12:33
ja dopiero 3 dni gram i wysłałem ze 2 smsy głowinie po to zeby wycwiczyc tych cieciów do ultras jakos mniej podchodze narazie tylko 2 tys resp
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2006 15:22
Powie mi ktos moze gdize (poza marketami) mozna kupic dobre i w przystepnej cenie kolderki? o sklepie kolderka na slonecznymn wiem ale preferowalbym lewobrzeze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/11/2006 15:52
Czarny:GoldWave lub mp3cut/e
A ja mma inne pytanie nie z tej beczki wie ktoś gdzie w Szczecinie są kawiaciarnie gdzie można kupić NIEBIESKĄ rózę .
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
O niebieską różę jest ciężko, możesz ewentualnie spróbować na placu sprzymierzonych . A jak nie to kup białą i wstaw ją na noc do ciepłej wody z niebieskim atramentem albo spytaj w kwiaciarni o barwnik niebieski do kwiatów i tak samo zrób.
Czarny:GoldWave lub mp3cut/e
A ja mma inne pytanie nie z tej beczki wie ktoś gdzie w Szczecinie są kawiaciarnie gdzie można kupić NIEBIESKĄ rózę .
O niebieską różę jest ciężko, możesz ewentualnie spróbować na placu sprzymierzonych . A jak nie to kup białą i wstaw ją na noc do ciepłej wody z niebieskim atramentem albo spytaj w kwiaciarni o barwnik niebieski do kwiatów i tak samo zrób.
Dziękuję jutro sięzapytam a jak nie będzie to tak zrobię.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
jakis jebany wirus chodzi po gg ...niby ze ktos album swoich zdjec wysyła..to przychodzi "niby" od osob z twojej listy gg ;/ kurwa znowu format
a ja sie zastanawialem o co w tym chodzi ale jakos zadnego wira nie zalapalem na szczescie. pewnie przez te zonealarmy i avasty wszystkie
z TYm trojanem jest tak ze jezeli klikniesz w ten link to on automatycznie idzie do wszystkich z listy...U mnie bylo ciekawiej Nie dosc ze poszlo do wszystkich to poszlo jeszcze z gg mojej zony.a w opisie ustaiwiony mialem ten wlasnie link.Wielki LOL.A jeszcze bym zapomnial z ejak wlaczalem gg to moja zonka ktora byla obok w pokoju byla dostepnaTrojan obiawia sie tym ze wszystko dziala normalnie tylko z gg jest taki problem ze wiadomosci od kazdego do was dojda a od was juz do nikogo niet:/
a juz myslalem ze to Twoja zlosliwa natura wyslala do mnie ta wiadomosc, ale NOD 32 sobie z tym dziadostwem poradzil.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.