Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/09/2007 17:16
Szukam wszystkich polskich dodatkow do FIFA 2005. Znaczy Mega Pack Pl juz mam, ale potrzebuje jeszcze przyspiewki i stadiony. Jezeli ma ktos na twardym albo wie skad moge za free sciagnac bylbym wdzieczny Googlowalem, ale ni chuja znalezc nie moge
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/09/2007 18:18
Korzeniowski wyrzucił trenera Niemczyka z TVP
- Robert Korzeniowski wywalił mnie za to, że napisałem w "Przeglądzie Sportowym" o przerwanej transmisji z meczu siatkarzy - mówi były trener „Złotek”, Andrzej Niemczyk.
Andrzej Niemczyk zadzwonił w środę do redakcji "Gazety Wyborczej". - Jestem w Belgii na mistrzostwach Europy siatkarek, miałem pracować dla TVP jako ekspert w studiu. W środę koło południa zadzwonił do mnie szef sportu w telewizji publicznej Robert Korzeniowski i powiedział, że dostał dyspozycje z góry, żeby mnie wyrzucić. Powodem był mój felieton w środowym "Przeglądzie Sportowym" - opowiada trener.
Korzeniowski przyznał, że zdecydował o zwolnieniu Niemczyka po lekturze felietonu: - To była moja decyzja, niczyja inna. Andrzej Niemczyk był w naszym zespole i nie uważam, aby w porządku było to, aby nasz ekspert pisał, że konkurencja coś lepiej pokazuje.
Korzeniowski "PITBUL URBAŃSKIEGO I TVP"
Brak chodzenia zjadło mózg...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szukam wszystkich polskich dodatkow do FIFA 2005. Znaczy Mega Pack Pl juz mam, ale potrzebuje jeszcze przyspiewki i stadiony. Jezeli ma ktos na twardym albo wie skad moge za free sciagnac bylbym wdzieczny Googlowalem, ale ni chuja znalezc nie moge
Pare dni temu mialem okazje byc "oprowadzony" po nowym multikinie w Wawie w Zlotych Tarasach. No przeciez to istny kosmos i juz moja noga nie stanie w zadnym innym kinie. Oprócz paru poziomów, klubu dla wszystkich, klubu dla Vipów, paru barków, mega wygladu itd itd itd znajduje sie sala NUMER 1 najwieksza w Polsce. Obejrzalem tam 30 minut transformersów w HD i powiem jedno: M I A Z G A. Siedzac w skórzanym fotelu (miejsc jest 700 w tym 120 dla Vipów z obsluga kelnerska i barkiem wlasnym (lol) myslalem, ze mnie zmiecie z tego fotela. Dzwiek jest porazajacy a basy najmocniejsze ze wszystkich kin w Polsce. Ekran tak wielki, ze ciezko ogarnac i do tego projektor cyfrowy (sala 1 i sala 2). Oczywiscie obraz HD. Od tego momentu juz nie moge patrzec na kina SD (analogowe ; / ). Róznica ogromna.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/09/2007 23:50
Chciałbym zacząć uprawiać jakiś sport walki,zastanawiam się nad Muay Thai,Vale Tudo i Brasilian Jiu Jitsu Więc chciałbym się dowiedzieć gdzie w Szczecinie znajdują się dobre kluby.Proszę o konkretne info Pozdrawiam
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/09/2007 00:32
mam dylemat.chcde kupic aparat i zastanawiam sie nad CANONEM A460 http://allegro.pl/item242793385_gratisy_canon_a460_1gb_pokr_lad_4xaku_2500.html
a KODAKIEM C613
http://allegro.pl/item244001280_nowy_kodak_c613_6mlnpix_gwar_fvat_od_ss_w_wa.html
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/09/2007 08:33
jak ja mam zrobić w formacie takim ze wkładam do nośnika cd płykte i to jest jako film .. chodzi mi o takie coś że muszę zrobić takie slajdy ze zdięciami i muzyką w fomie takiego filmu .. jak ja mam to zrobic ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Chciałbym zacząć uprawiać jakiś sport walki,zastanawiam się nad Muay Thai,Vale Tudo i Brasilian Jiu Jitsu Więc chciałbym się dowiedzieć gdzie w Szczecinie znajdują się dobre kluby.Proszę o konkretne info Pozdrawiam
Vale Tudo to raczej nie ma co zaczynać jeśli wczesniej nic nie trenowałeś.
BJJ masz w Linke i Berserkers Team. Ci drudzy trenuja aktualnie na sali przy stadionie Arkonii ale po nowym roku przeprowadzaja sie do centrum.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.