Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2011 16:42
Mam kilkunastoletnie radio samochodowe Volvo z kodem zabezpieczajacym, ktorego nie znam. Mozna w Szczecinie odblokowac gdzies takie radio?
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Ja odkodowywałem radio z opla na Noakowskiego, nie pamietam dokładnie adresu ale jak jedziesz 5 lipca to zaraz za rogiem na prawo. Średnio opłacalne bo wziął chyba 80zł, ale nie chciało mi sie kombinować bo przy nowym radiu mogą być problemy z działaniem przełączników w kierownicy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2011 21:47
Na jakiej zasadzie wysyła się zlecenia zawarcia zakładu bukmacherskiego w totomixie przez internet? Wiem żę trzeba posiadać kartę ligi mixu,ale jak to działa?
Mam kilkunastoletnie radio samochodowe Volvo z kodem zabezpieczajacym, ktorego nie znam. Mozna w Szczecinie odblokowac gdzies takie radio?
Ja odkodowywałem radio z opla na Noakowskiego, nie pamietam dokładnie adresu ale jak jedziesz 5 lipca to zaraz za rogiem na prawo. Średnio opłacalne bo wziął chyba 80zł, ale nie chciało mi sie kombinować bo przy nowym radiu mogą być problemy z działaniem przełączników w kierownicy.
Ja odkodowywałem w Fordzie w warsztacie na Mieszka I, mniej więcej na przeciwko Media Markt. Płaciłem chyba z tego co pamiętam 30 zł.
użytkownicy forum 4x4 Szczecin też mieli taki problem--->
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Wie ktoś może, gdzie w Szczecinie zrobie jakiś nieduży baner reklamowy.? Oczywiście jak najtaniej.
www.event.biz.pl
u nich robilem nie raz i bylo wszystko ok, sami chyba nie drukuja ale maja fajne rabaty w wielu drukarniach i wychodzi mega tanio u nich
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/09/2011 21:22
VLC player, mam od lat i nigdy mnie nie zawiodl. Ja natomiast mam pytanie z innej beczki: gdzies jeszcze dostane joystick do peceta? taki najprostszy, z przepustnica by sobie relaksacyjnie polatac w grach lotniczych, dotychczasowy niestety nie wytrzymal wczoraj starcia z kluczem Bf-109 nad Londynem Chodzi mi o tradycyjne sklepy nie internet, media,euro-rtv,carrefour,real i tesco nie maja..
VLC player, mam od lat i nigdy mnie nie zawiodl. Ja natomiast mam pytanie z innej beczki: gdzies jeszcze dostane joystick do peceta? taki najprostszy, z przepustnica by sobie relaksacyjnie polatac w grach lotniczych, dotychczasowy niestety nie wytrzymal wczoraj starcia z kluczem Bf-109 nad Londynem Chodzi mi o tradycyjne sklepy nie internet, media,euro-rtv,carrefour,real i tesco nie maja..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.