Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2016 15:15
O co chodzi z tymi reklamami żeby zarejestrować numer kartę? Czyżby PiS'iory wprowadziły jakąś durną ustawę, czy to po prostu zwykłe naciąganie ze strony sieci.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/06/2016 11:26
Poleci ktoś fryzjera męskiego gdzieś w okolicy centrum (cena 15-30zł za obcięcie)? Chodzi mi o kogoś ogarniętego, a nie 60-letnią panią Lucynę (zapewne rozumiecie o co chodzi).
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Na Piłsudskiego, przy placu grunwaldzkim, za zegarmistrzem. Nie wiem jak reszta Pań Ale młoda blondyneczka ogarnia sprawę
Blondyneczka mówisz , dzięki za info
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2016 12:09
futbolhd.tv nie działa już od dłuższego czasu... Ma ktoś jakiś sprawdzony link do streamów polskiej eklapy w wysokiej jakości? Premium jak najbardziej wchodzi w grę. Stawiamy na jakość - nie na cenę
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
futbolhd.tv nie działa już od dłuższego czasu... Ma ktoś jakiś sprawdzony link do streamów polskiej eklapy w wysokiej jakości? Premium jak najbardziej wchodzi w grę. Stawiamy na jakość - nie na cenę
Podbijam co sądzicie o weeb tv?
Ja korzystalem z linkow z meczykow. Teraz mam nc+go gdzie mam 8 c+, eurosport 2 jak i apke canalplussport online.
albo Kiełbicze ( klik3) w srodku lasu przy jeziorze samym
Barlinek - Ośrodek Janowo fajna miejscówka, czyściutkie jezioro i wokół las. Jedyny minus to prawdopodobny brak miejsc w tej chwili, ale spróbować zawsze można
Kolejne : jakaś miejscówka z jeziorem do 100km od Szczecina na wypoczynek?
Janowo w Barlinku- w sezonie bez szans na miejsce
Kiełbicze odradzam chyba ze chcesz się przenieśc w czasy PRLu- domki własnie z tego okresu- sa tez nowsze ale czy te czy tamte to płaisz sromotnie- nawet 70 zł za dobe od osoby, rewelacji niema, zreszta tak jak i ryb w jeziorze, które tam pdobno są
WOŚWIN - polecam ten osrodek i tam naszybciej znajdziesz cos wolnego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.