Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/04/2012 00:12
Orientujecie się może gdzie w Szczecinie, najlepiej w okolicy osiedla Reda, jest boisko z wymiarową bramką, gdzie mógłbym potrenować kopanie w poprzeczkę przed sobotnim konkursem ?
Orientujecie się może gdzie w Szczecinie, najlepiej w okolicy osiedla Reda, jest boisko z wymiarową bramką, gdzie mógłbym potrenować kopanie w poprzeczkę przed sobotnim konkursem ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/04/2012 00:19
To było by zbyt proste Kiedyś owszem były tam bramki, chyba nawet wymiarowe, teraz sama murawa, i jak wynajmiesz to dostajesz bramki, ale i tak jakieś mniejsze, ale dzięki za zainteresowanie tematem
To było by zbyt proste Kiedyś owszem były tam bramki, chyba nawet wymiarowe, teraz sama murawa, i jak wynajmiesz to dostajesz bramki, ale i tak jakieś mniejsze, ale dzięki za zainteresowanie tematem
kupe lat tam nie bylem innego pomyslu nie mam, najblizej to chyba boisko Viktorii Przeclaw, no ale cyz otwarte aby sobie ot tak wejsc - nie wiem
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na bukowym masz wymiarowe bramki na pomarańczowej ale nie wiem czy cie tam wpuszcza :>
Dzięki za odpowiedzi, ostatecznie pokopałem godzinkę na tenisowej ;-)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/04/2012 15:03
Panowie może ktoś jest bardziej kumaty w sprawach tv. Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna nowego tv, ale chcę żeby to był wybór przemyślany, a nie pod wpływem promocji. Wiem, że muszę zwracać uwagę na odświeżanie i dla mnie w tv to minimum 400Hz musi być. Wobec tego moje pytanie na co jeszcze zwrócić uwagę i może ktoś wyjaśni różnicę w cenie np. tych dwóch modelów: Pierwszy i Drugi
Czy tu tak naprawdę chodzi tylko o te dodatkowe "bajery" typu skype, wifi i dlna?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/04/2012 15:39
Nie znam się na telewizorach ale dam rade.
Ja proponuje koledze trochę poczytać o ludzkim wzroku i ile może "wychwycić" maksymalnie herców. No chyba że masz za dużo pieniędzy i chcesz mieć nalepkę 600Hz na telewizorze. To wtedy ok.
Marketing działa w najlepsze a ludzie łykają to wszystko z połykiem a szkoda.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.