Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2008 14:28
Rezerwował sobie ktoś numerek w urzedzie przez internet ? Zarezerwowałem sobie nuumerek na odbiór dowodu na poniedziałek na 8:00 i co dalej ... ? Będe wdzięczny za dalsze info .
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Idź w poniedziałek 20 minut (powinno starczyć) przed godziną 8. W informacji (przed wejściem do głównej sali) podasz swój numer pesel i miła Pani wyda Ci Twój numerek. Druga opcja jest taka, że podchodzisz do automatu z biletami i tam wklepujesz swój numer pesel, po czym maszyna drukuje Twój numerek. Podałem Ci to na przykładzie rejestracji samochodów - ale myślę, że procedura z dowodami jest taka sama. Powodzenia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2008 16:07
A że się tak spytam, po co rezerwować numerki ? Odbierałem dowód może tydzień temu i nie było żadnego problemu, przyszedłem, wziąłem pierwszy dostępny numerek i za 10 minut miałem dowód [: Teraz już chyba nie ma takiego parcia na wyrabianie nowych dowodów, więc nie powinno być problemów z odebraniem
Rezerwujesz po to zebys zostal zalatwiony z marszu. Mozesz sie przeliczyc co do ilosci osob stojacych w kolejce. Ty akurat dobrze trafiles, ale czesto jest zator i swoje trzeba odstac.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2008 22:01
Tak sobie oglądam Polska-Japonia i jakoś nie mogę zrozumieć co ludzie widzą w tej "magicznej atmosferze" na hali. Bez przerwy jakieś pojebane trąbki, a "doping" to tez jakis taki bez z życia, do tego po zdobytych punktach jakieś dziwne kawałki puszczają a "gniazdowy" to tez taki bez życia. Jednak nie ma to jak stadion.
z dowodami taka sama, sprawdzone na wlasnym przykladzie .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Kto wie z jakiego biura są organizowane wycieczki do Heide Parku ?
Oraz kto wie ile kosztuje bilet wstępu do Heide parku ?
Biuro Turystyki Old Town : cena: 170 zł (pobyt: 1 dni) Wyjazd z: Szczecin PROGRAM: I dzień - godz. 01.00 - zbiórka uczestników przy Teatrze Lalek Pleciuga. Wyjazd. Przyjazd do HEIDE PARKU ok. godz. 08.30. Całodzienna zabawa. Godz. 18.00 - wyjazd w drogę do Szczecina. II dzień - Przyjazd do Szczecina ok. godz. 01.00 Dodatkowo płatne: - bilet wstępu dla dorosłych - 21,50 EUR - bilet wstępu dla dzieci - 15,60 EUR
Biuro podróży TraperTour Dorośli: 245 zł Młodzież (do lat 17): 225 zł DZIEŃ 1 Godz. 0:15 Zbiórka uczestników Szczecin ul. Kaszubska przy teatrze Lalek "Pleciuga" Przyjazd do Soltau około godz. 8.00. Godz. 9:00-18:00 pobyt w WESOŁYM MIASTECZKU. Godz. 18:30 zbiórka uczestników na parkingu. Godz. 18:45 wyjazd do Polski. DZIEŃ 2 Przyjazd do Polski około godz. 01:30
Biuro podróży Maria
Cena: 173.00 zł Ilość dni podróży: 2 Program: 1 dzień: zbiórka uczestników o godz. 01.30 w Szczecinie i wyjazd do Niemiec. Przyjazd do Soltau w godzinach rannych. Całodzienny pobyt w parku rozrywki Heide Park. Wieczorem wyjazd do Polski. 2 dzień: przyjazd do Szczecina ok. godz. 02.00. Uwagi: - bilet wstępu dla dorosłych: 21,50 EUR (przy grupie min. 20 osób) - bilet wstępu dla dzieci i młodzieży: 15,60 EUR (min. 10 dzieci; 4 - 17 lat)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.