Team Speak sam w sobie czasami laguje i to nie jest spowodowane lagami na serwerze, Ventrillo takich problemów nie ma - tak jak pisał ktoś wyżej VentrilloMix to najlepsze rozwiązanie.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 23 marca 2007, 14:50 [1 raz(y)]
Ale polecam Ventrillo, na TS często są opóźnienia ..
Opoznienia? :O To zalezy od serwera tylko i wylacznie, a jak ktos ma slaby komp to TS powoduje jakies tam spadki fps. Naczelny po wpisaniu w google Team Speak, pierwsze 4 linki to gotowy download.
Ventrillo nie zamula kompa w przeciwienstwie do TS'a, ja Ci polece 'Ventrillomix' jest to Team Speak1,2 + Ventrillo 2.1.4, 2.2.0 2.3.0 i wiele innych, jednym slowem wsyztko w jednym : )
o`rly?
Nie zależy od serwera, Team Speak sam w sobie czasami laguje i to nie jest spowodowane lagami na serwerze, Ventrillo takich problemów nie ma - tak jak pisał ktoś wyżej VentrilloMix to najlepsze rozwiązanie.
Loool Typie, stawialem pelno tego typu serwerow i Team Speak, dobrze zrobiony w ogole nie laguje, powoduje tylko spadki fpsow przy slabych kompach w jakichs grach, wiec mi nie wmawiaj :O VentrilloMix, najlepsze rozwiazanie? Przeciez to TeamSpeak i 2x Ventrillo w jednym? Lululul....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/03/2007 14:51
Spoko ja też grałem na TS i stawiałem serwery więc swoje wiem, uważam że VentrilloMix to lepsze rozwiązanie (nie napisałem, że TS tam jest lepszy) m.in. dlatego że nie musisz instalować wszystkiego osobno.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/03/2007 15:10
Hajto złapał złodzieja Gazeta Wyborcza | 2007.03.23 08:43 (fot. PAP) W czwartek po godz. 16 na rondzie Lotników Lwowskich złodziej wyrwał starszej kobiecie torebkę. Przechodnie rzucili się w Pogoń za przestepcą. Złapał go Tomasz Hajto, piłkarz ŁKS.
- Tomek nie tylko odzyskał torebkę, ale oddał w ręce policji przestępcę - opowiada Marcin Durasik, rzecznik prasowy sekcji piłkarskiej ŁKS.
hehe, widze ze Hajto to w Lodzi czlowiek instytucja: pilkarz, menadzer a teraz jeszcze stroz prawa...
Hajto złapał złodzieja Gazeta Wyborcza | 2007.03.23 08:43 (fot. PAP) W czwartek po godz. 16 na rondzie Lotników Lwowskich złodziej wyrwał starszej kobiecie torebkę. Przechodnie rzucili się w Pogoń za przestepcą. Złapał go Tomasz Hajto, piłkarz ŁKS.
- Tomek nie tylko odzyskał torebkę, ale oddał w ręce policji przestępcę - opowiada Marcin Durasik, rzecznik prasowy sekcji piłkarskiej ŁKS.
hehe, widze ze Hajto to w Lodzi czlowiek instytucja: pilkarz, menadzer a teraz jeszcze stroz prawa...
no i zabójca,w końu żydzew śpiewał....Hajto kutasie zabiłeś bebe na pasie hehehehe
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
no i zabójca,w końu żydzew śpiewał....Hajto kutasie zabiłeś bebe na pasie hehehehe
Kebać ten cały żydzew, ja osobiście do Hajty nic nie mam, jest to jeden z moich ulubionych zawodników.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/03/2007 15:04
wlasnie "odkrylem" program TactFoot odpowiadajacy za przygotowanie taktyki, treningu, odtwarzanie sytuacji meczowych etc. (wiecej tutaj lub tu) i mam pytanie, czy ktos moze taki program posiada, a moze kiedys widzial na jakims torrencie, bo ciezko jest go znalezc?
- Adam prawdopodobinie 3 zwycięstwa z rzędu na mamucie i wygrywa złotą kule - Otylia srebrny medal w Melbourne - Polacy 5:0 z Azerami
Żeby tak zawsze było
18-letnia Agnieszka Radwańska pokonała byłą liderkę rankingu WTA - Szwajcarkę Martiną Hings 4:6, 6:3, 6:2 w trzeciej rundzie tenisowego turnieju Masters Series na twardych kortach w Miami (z pulą nagród 3,45 mln. dol.).
Jak idzie to wszystkim gdyby w ten łikent walczył Gołota to pewnie też by wygrał
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Jak idzie to wszystkim gdyby w ten łikent walczył Gołota to pewnie też by wygrał
no nie przesadzajmy
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.