eeee tam, troche pewnie sie ich znajdzie ja np milo wspominam woodstocki na ktorych bylem ;] oczywiscie jakby nie bylo tyle punkow (aczkolwiek coraz ich mniej- nie licze ostatniego bo mnie nie bylo) i wystapien owsiaka to by bylo o niebo lepiej ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Wie ktoś gdzie można kupić bilety lotnicze z Goleniowa? Byłem na lotnisku, to tylko w jakimś biurze podróży gdzie przycinali niemiłosiernie, 500pln za bilet który na necie jest za 200pln. Tylko że na necie jakieś karty itd. a ja tych kart nie ogarniam. Najlepiej miejsce gdzie wpadasz, płacisz gotówką (ew.przelew), i odbierasz bilety za jakiś czas. No i bez przycinki w granicach 300pln na bilecie.
Zadzwoń do siedziby LOTu w Warszawie : tel. +48229572 (informacja). Ja w ten sposób się dowiadywałem o ceny biletów. Bardzo miła Pani mówiła, że mogę zarezerwować bilety, a później odebrać w biurze LOTu na Rodła lub na lotnisku w Goleniowie. Jak jest w praktyce...? Nie wiem bo mój wyjazd nie doszedł do skutku
Raczej chodzi o tanie linie
po co odbierac bilety skoro kazdy bilet jest imienny i nie musisz go okazywac podczas zadnej kontroli? lecialem z pl do ang i ang do pl i pokazywalem tylko dowod... polecam ryanair(czy jakos tak) i easyjet - najtansze...
Szkoda ze przez zasrany zarzad nie ma takiej atmosfery na Legii,ale bedac w sobote na Legia -LKS mimo wszystko bylo fajnie najlepsze bratanie sie z Legionistami i paroma chlopakami ze Szczecina
Zna ktoś jakis przyjemny lokal, gdzie możnaby było obejrzeć lige mistrzów w dobrej atmosferze ?
zaczynają cudować-ponoć emisja meczy w miejscach publicznych jak puby,restauracje i itp jest NIELEGALNA. No tak-mistrzostwa europy sie zbliżaja i ktoś chce wyrwać troche papiera...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
no trudno z całym szacunkiem do Legi, ale PAOK lepiej to wychodzi jakos
Bierz pod uwagę, że na trybunach jest nieco inna akustyka niż w pomieszczeniach zamkniętych, dwa to był jakby nie patrzeć wciąż próbny etap tej pieśni na (L). A inna rzecz, że moim zdaniem słowa w Legijnej wersji mogłyby być nieco inne - nie buja tak jak w Pakoarze.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.