Czy w prawobrzeżnej części Szczecina grasuje złodziej wyposażony w broń z celownikiem optycznym, który nie waha się strzelać do ludzi? To pytanie zadają sobie i mieszkańcy miasta, i policjanci.
W ubiegłym tygodniu postrzelony został rzecznik prasowy zachodniopomorskiego SLD Albin Majkowski. Ale jak się okazuje, prawdopodobnie nie był to jedyny napad z bronią w ręku w Szczecinie. W ostatnich tygodniach doszło jeszcze do dwóch podobnych zdarzeń.
- W tej chwili jesteśmy w trakcie wykonywania czynności śledczych. Dziś jeszcze nie możemy powiązać tych zdarzeń ze sobą - mówi Irena Kornicz z zespołu prasowego szczecińskiej policji. czytaj dalej
W jednym z przypadków przestępca miał celować z broni do właściciela posesji.
38 lev-4320pkt uff pozniej juz kociol sie robil po 20.000tys hp maja...
39 level 4635 pktow kociol sie robi jak maja po 25000hp a te chlopaczki w 39 maja 25001 albo 35001hp. nie pamietam ale z 11 tymi najlepszymi dzialkami i wodnymi spowalniaczami nie dalem rady.
ja wlasnie skonczylem gierke 39 lvl 5630 pkt ostatnie lvl to juz mam same ulepszone combo tauery
39 jest ostatni ;] Tylko nie wiem jakim cudem tyle pkt nabiłeś bo ja skończyłem z 4363 (możliwe, że więcej przepuściłem ale nakupowałem tyle żyć ze gra skończona, a ja mam jeszcze 19
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jest taki jeden serwis platnych typow. Skutecznosc 80-90%. Nie graja typow za 1,2 - 1,4. Tylko konkrety np:
Atlana -Philadelphia typ 2 kurs 4 wynik 2-5 !
Ottawa - Toronto typ x kurs4,30 10/10 ! wynik 2-2 !
Florida - Los Angels typ 2 kurs3,40 wynik 0-7 !
Udalo mi sie stargowac troche cene abonamentu miesiecznego. Na 2 osoby wyniesie po 15zł. Kto pierwszy ten lepszy. Na GG podam adres serwisu
Ponawiam!
nie krec ile z tego masz? a te mecze dosyc fartowne na 100 typow tez bym pewnie takie trafil,ciekawe jaki maja % skutecznosci bo takich ogloszen na necie sa dziesiatki,kazdy sie reklamuje z pewnym systemem,skoro taki pewny to po co chca 15zl jak moga kupe szmalu wygrac:;]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/02/2007 16:12
Wie ktoś gdzie można zrobić kubek ze zdjęciem ? (oprócz Fotoexpress, Fotojoker i Stempel Service). Oczywiście na miejscu i chodzi żeby było na jutro więc potrzebuje szybkiej odp. Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wie ktoś gdzie można zrobić kubek ze zdjęciem ? (oprócz Fotoexpress, Fotojoker i Stempel Service). Oczywiście na miejscu i chodzi żeby było na jutro więc potrzebuje szybkiej odp. Z góry dzięki.
Wiem, że na przeciwko ambera jest taki punkt. Zamówienie można odebrac następnego dnia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/02/2007 21:36
w Expresie reporterów przed chwilą o kibolach Jagi a raczej o ich wewnętrznym problemie...w sumie nie ma co komentowac , wiekszosc reportarzu skupia sie na rodzinie chłopaka ktory został obity przez Pretorians i siedzi za to...bo brał niby udział w całym zdarzeniu..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/02/2007 20:12
pamietam ze kiedys ktos umieszczal stronke z ktorej mozna bylo pobrac darmowe tapety wygaszacze motywy do sony ericssonów niestety nie moge znalesc ... pomożecie ??
Snajper grasuje po moim osiedlu no pięknieee a takie spokojnie osiedle było...
Smiejesz sie mlody, a ponoc dzis jakies 100 metrow od mojej chatki napadl jakas kobite.
Policja opublikowała zdjęcie snajpera-maniaka
Snajper ze Szczecina
Ponad 200 policjantów i antyterrorystów poszukuje w dzielnicy Szczecina Zdroje mężczyzny, który ma broń i napada na domki jednorodzinne. TVN24 pokazała zdjęcie udostępnione przez policję. - Policja sprawdza różne hipotezy. Sprawdzane są m.in. dwie osoby - mężczyzna, który dwa lata temu nie wrócił z przepustki do zakładu karnego i jest poszukiwany listem gończym, oraz drugi mężczyzna, także znany policji. Nie ma jednak pewności, że osoby te są zaangażowane w sprawę - powiedziała rzeczniczka Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie Katarzyna Legan. Zaprzeczyła, jakoby policja znała personalia sprawcy.
Policja przeszukuje całą dzielnicę - Zdroje. Zakończyła przeczesywanie leżącej na jej terenie Puszczy Bukowej.
Jak poinformowała Legan, w lesie znaleziono szałas. Funkcjonariusze sprawdzali, czy nie jest to przypadkiem kryjówka bandyty. Sprawdzamy też inne odosobnione w Zdrojach miejsca, w tym bunkry poniemieckie. Podczas poszukiwań użyto również śmigłowca z kamerą termowizyjną.
We wtorek wieczorem doszło w dzielnicy Zdroje do postrzelenia mężczyzny, który stanął w obronie dwóch zaatakowanych przez napastnika kobiet. Nad ranem zaś w środę usiłowano włamać się do jednego z domów. "Nie wykluczamy, że to postrzelenie i włamanie mogą mieć związek z pozostałymi przypadkami. Sporządzany jest portret pamięciowy mężczyzny, który zaatakował kobiety, ponieważ nie był zamaskowany. Wcześniej sprawca miał na sobie kominiarkę - dodała.
Mężczyzna, nazywany przez media snajperem, jest podejrzewany o co najmniej siedem usiłowań włamań do domków jednorodzinnych w Szczecinie. Podczas jednego z nich został postrzelony rzecznik zachodniopomorskiego SLD - Albin Majkowski. Jak mówił rzecznik, mężczyzna strzelał z broni z celownikiem laserowym.
Komendant miejski policji w Szczecinie wyznaczył 2 tys. zł nagrody za pomoc w ujęciu włamywacza lub informacje o nim.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/02/2007 20:51
Hej mam male pytanko,wiem ze moze byc troche trudne ale moze ktos pomoze.Chodzi o punkt do pracy licencjackiej...Formalno prawne uwarunkowanie bezrobocia...Pewnie jest banalnie proste bo gosc kaze opisac wlasnymi slowami.Jak ktos mniej wiecej wie o czym trza napisac to prosilbym o pomoc.Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.