Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2007 14:28
Wie ktoś czy jest opcja save w GTA 2 jeśli jest to prosiłbym o podpowiedź, bo ja jakoś doszukać się nie mogę albo sciągnałem jakąś dziwna wersje
Wie ktoś czy jest opcja save w GTA 2 jeśli jest to prosiłbym o podpowiedź, bo ja jakoś doszukać się nie mogę albo sciągnałem jakąś dziwna wersje
w każdej planszy masz punkty Jezus Save zawsze tam gdzie startujesz(za wszystkie placisz 50 kawałków 1)środek cmentarza 2)koło peronu na górze przy startu 3) odrazu w wejście do góry jak startujesz mam nadizeje ze ogarneles
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2007 16:26
Pytanko do kierowcow Ma ktos moze jakas mapke internetowa ktora zaznacza najblizsza trase z jednego miasta do drugiego?Wiem ze kiedys ktos wklejal chyba taka ale nie moge jej znalesc na necie.Pozdro
Pytanko do kierowcow Ma ktos moze jakas mapke internetowa ktora zaznacza najblizsza trase z jednego miasta do drugiego?Wiem ze kiedys ktos wklejal chyba taka ale nie moge jej znalesc na necie.Pozdro
Ma ktos filmik do oprawy Legii w meczu z Austria jak rozciagaja orla?
Jedyne co to mogę podać Ci linka do opisu tej oprawy wiem, że takowy filmik znajdował, się na Legialive.pl jednak jak chcesz zapisać to pokazuje, że plik został usunięty bądz zmieniono mu nazwe=/ musisz poczekać, aż wrzucą go gdzieśindziej albo szukać osoby, która będzie ją miała na kompie.
w każdej planszy masz punkty Jezus Save zawsze tam gdzie startujesz(za wszystkie placisz 50 kawałków 1)środek cmentarza 2)koło peronu na górze przy startu 3) odrazu w wejście do góry jak startujesz mam nadizeje ze ogarneles
taaa dzienX
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 5 stycznia 2007, 18:16 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2007 17:57
Sollten Sie auch nach entsprechender Wartezeit keine E-Mail von uns erhalten, haben Sie sich vielleicht nur vertippt. In diesem Fall versuchen Sie es einfach noch einmal. Sollte es dauerhaft nicht funktionieren, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice.
Sollten Sie auch nach entsprechender Wartezeit keine E-Mail von uns erhalten, haben Sie sich vielleicht nur vertippt. In diesem Fall versuchen Sie es einfach noch einmal. Sollte es dauerhaft nicht funktionieren, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice.
PROSZE PRZETŁUMACZCIE MI TO
Pownniscie tez po umowionym okresie czasu nie dostac od nas zadnego e-maila,moze tylko sie vertrippt(nie wiem co to).Tej jesieni sporubujcie jeszcze raz.Na stałe nie powinno to funkcjonowac,zwroccie sie prosze do naszego punktu obsługi klienta.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2007 18:39
EEee hehe cos nie tak chyba. Prosze o tlumaczenie kogos kto sie bardziej zna na niemieckim i przetlumaczy mi ogolnie ten tekst chodzi o zle haslo do konta
EEee hehe cos nie tak chyba. Prosze o tlumaczenie kogos kto sie bardziej zna na niemieckim i przetlumaczy mi ogolnie ten tekst chodzi o zle haslo do konta
Jeśli państwo nie powinni byli nie dostać także po odpowiednim czasie oczekiwania e-maila od nas, proszę mieć sobie może tylko vertippt??( nie ma chyba takiego wyrazu ) Państwo próbują w tym przypadku to jeszcze raz. Jeśli nie powinien funkcjonować trwale, proszę zwrócić się na nasz serwis.
A może by tak wyjebać Rajkarda bo wszystkich tylko wkurwia i pomimo młodego wieku (jak na trenera) wydaje mu się że jest bogiem i kłóci się z każdym kto ma inne zdanie albo po prostu mu się nie podoba nawet jeśli jest to sam Ronaldinio czy wcześniej Saviola którego nieustannie trzyma na ławce dając sansę kalekiemu Gudjonnsonowi żeby tylko Saviola nie zagrał.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
starałem się jak mogłem , ale tam było jakieś słowo co wogole nie istnieje w niemicki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.