'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/05/2008 14:48
Ignoruj. Każda tego typu osoba chce żeby o niej mówiono. Nieważne jak. Na Dorotke tyle osób się spina, a przez takie reakcje nabijacie jej kabze. Ona sie zesra i zaraz wielkie zainteresowanie. Jeb to.. i już.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/05/2008 12:18
Nie wie ktoś czy na tor motocrossowy przy al.Wojska Polskiego można normalnie iść i pojeździć quadem? Czy są jakieś opłaty lub godziny otwarcia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/05/2008 15:20
Gdzie w Szczecinie jest duży wybór męskich okularów przeciwsłonecznych.. ..tylko takie trochę lepszej jakości a nie te co są wszędzie dostępne za 20-30 zł. No i żeby były z polaryzacją...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
W Sz-n to raczej mało możliwe radze poszukać na allegro tu masz linka: http://allegro.pl/search.php?string=everlast+buty Lub o ile mi się wydaje kiedyś widziałem w Planet sporcie.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Jezeli to zdjecie nie jest przerobione (a na takie wyglada) to powiem wam ze jest straszne i kojarzy sie z apokalipsa
ehh, dzisiejesze czasy, jak cos ladnie wyglada to od razu musi byc przerobione nie wiem jak z oryginalnoscia powyzszego zdjecia, ale to jest bez przerobek
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.