Nie do 24 tylko do 6 rano pierwszego dnia roboczego. a do 18 dnia poprzedzającego dzien wolny to sie zgodze. Sprawdziłem na starym bilecie wiec to wiarygodne źrodło.
Mam pytanie czy działa wam strona www.dziewczynypogoni.pl?
mi wyskakuje taki bład:
" [403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.
Bilet weekendowy na PKP od której się zaczyna w piątek jak to jest z nim ?
Weekendowka to na IC jest i obowiazuje od godziny 18:00 dnia poprzedzającego dzien wolny od pracy do godziny 24:00 ostatniego dnia wolnego od pracy.
Lecz zapewne Tobie o turystyczny chodzi to bedzie tak jak czerwo napisal
Nie do 24 tylko do 6 rano pierwszego dnia roboczego. a do 18 dnia poprzedzającego dzien wolny to sie zgodze. Sprawdziłem na starym bilecie wiec to wiarygodne źrodło.
Mam pytanie czy działa wam strona www.dziewczynypogoni.pl?
mi wyskakuje taki bład:
" [403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.
You don't have permission to access / "
i link jest na czarno-bialo,tak ciezko sie domyslic?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/07/2007 00:15
Mieszkańcy Prawobrzeża, strzeżcie się! Dzisiaj jakiś rowerzysta mnie śledził (mieszkam przy cmentarzu w Zdrojach). Przy moim domu, podjechał do mnie, zatrzymał się i spytał sie czy może zrobić mi laskę! Ja zszokowany pytam "co?" O_o a on na to "no za friko!". Uważajcie na rowerzystów
Mieszkańcy Prawobrzeża, strzeżcie się! Dzisiaj jakiś rowerzysta mnie śledził (mieszkam przy cmentarzu w Zdrojach). Przy moim domu, podjechał do mnie, zatrzymał się i spytał sie czy może zrobić mi laskę! Ja zszokowany pytam "co?" O_o a on na to "no za friko!". Uważajcie na rowerzystów
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/07/2007 13:30
Nie no, powiedziałem "żeby sobie poszedł" po czym spojrzał na mnie i odjechał wyraźnie zdegustowany moją odmową do tej pory nie chce mi się wierzyć, że spotkało mnie coś takiego. Owszem w drodze do domu przy cmentarzu spotkałem sarnę, ale to raczej nic dziwnego skoro to Puszcza Bukowa, ale gostek który chce robić laski za darmo?
Bilet weekendowy na PKP od której się zaczyna w piątek jak to jest z nim ?
Weekendowka to na IC jest i obowiazuje od godziny 18:00 dnia poprzedzającego dzien wolny od pracy do godziny 24:00 ostatniego dnia wolnego od pracy.
Lecz zapewne Tobie o turystyczny chodzi to bedzie tak jak czerwo napisal
Mowisz o turystycznym, a ja napisalem o weekendowce
PLUTO, 3 lata, amstaff, brązowo-czarny pręgowany, ok 40kg. Przyjazny - lubi ludzi, niegroźny, nie jest agresywny w stosunku do zwierząt, NIE LUBI DESZCZU.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Widziałem go przed 19 na Redzie - siedział przy klubie Roxy (obok kwiaciarni)
Psina się znalazła dość niedawno właśnie na Redzie. Okazało się, że potrącił go młot i się schował w krzakach. Jakaś mała dziewczynka się nim zaopiekowała. Kochana. Dzięki Ci bardzo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/07/2007 21:45
witam,
orientuje sie ktos czy w serwisach typu logos potrafiliby odinstalowac z laptopa niemiecka viste i zainstalowac xp-ka? ktos mial podobny problem?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/07/2007 22:05
n owlasnie niebardzo po za tym po niemiecku nic nie rozumiem:/ ponad to ponoc vista ma jakies blokady itp utd, nie znam sie wlasnie
Okazało się, że potrącił go młot i się schował w krzakach.
?
O_o
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.