Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/11/2009 19:20
Ponad rok czasu bawię się z 7 od niedawna już w wersji finalnej, żadnych problemów nie miałem i nie mam do tej pory, jeżeli chodzi o wsparcie - ze sterami jest o niebo lepiej niż w przypadku Visty gdzie na niektóre trzeba było czekać ponad rok. Tutaj ten problem w większości wypadków rozwiązuje instalacja w trybie zgodności z XP. Poza tym na pewno mniej muli od Visty, jest dużo lżejsza i to główne atuty 7. Polecam.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/11/2009 13:18
Mam pytanie: dostalem jakis szit od sm za wicieraczka ze zaparkowalem na trawniku 4 kolami ;] i co teraz olewac to czy jak dodam ze inteligjentny straznik zle napisal adres
sprecyzuj, co to znaczy "jakiś szit" co tam dokładnie napisali.
Ja dostałem od SM dwa razy karteczkę za parkowanie na trawniku, ale to chyba tylko informacja jest. Przynajmniej żadnych konsekwencji nie było.
PS: Który pub u nas ma tvp sport?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
w dniu tym i tym zaparkowal pan pani pojazd o numerz takim i takim z naruszeniem przepisow - prawa o ruchu drogowym 3-go maja (dla mnie 9 powinno byc ) parkowania na trawniku art 144 $1kd
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/11/2009 16:10
no to ja miałem to samo 1,5 roku temu i jakoś parę miesięcy temu i nic. Chyba, że prowadzą jakieś kartoteki z tym związane i dopiero za którymś razem dostanie się jakiegoś "bonusa", ale tego nie wiem.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/11/2009 16:24
Nie wiem czy nie jest tak, że jak do nich pójdziesz i wyjaśnisz to mogą Tobie to "Anulować". Tak mój kumpel miał gdy zaparkował w niedozwolonym miejscu(wlepili mu chyba 50 złotych).
Nie wiem czy nie jest tak, że jak do nich pójdziesz i wyjaśnisz to mogą Tobie to "Anulować". Tak mój kumpel miał gdy zaparkował w niedozwolonym miejscu(wlepili mu chyba 50 złotych).
Ale tu nie ma żadnej kary finansowej, tylko taka informacja. Straż Miejska ma chyba dużą swobodę interpretacji, szczególnie jeśli chodzi o parkingi osiedlowe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.