http://www.iphone.szczecin.pl/ - koleś specjalizuje się w iPhonach, da się dogadać co do ceny. Z kolei ci na Piłsudskiego ponoć też dobrzy, ale jak porównywałem ceny to z iphone.szczecin.pl wychodziło sporo taniej.
Jaki kredyt Ty chcesz brać Hipoteka, gotówkowy, samochodowy, obrotowy, w rachunku bieżącym, inwestycyjny Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć, gdzie najlepiej wziąć kredyt.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2012 20:19
Poleci ktoś studio tatuażu w Szczecinie w którym zrobię dziarę z motywem Pogoni, oraz czy moge liczyć na pomoc z projektem czy preferują raczej gotowce?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Podpisuje sie pod tym, na swoim i znajomych doswiadczeniu. Jak masz swoj to mile widziany, ale zawsze pomoze/sam cos wymysli jesli nie masz konkretnego pomyslu. Nie slyszalam zeby ktos narzekal
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2012 20:35
Ktoś z was pamięta w którym temacie był wrzucony link do wywiadu z Sasalem dla Orange Sport? bo szukam i nie mogę tego coś znaleźć.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2012 23:24
Korzystał ktoś z przekazu pieniędzy przez PAY PAL z zagranicy, jak to dokładnie wygląda, jak ktoś korzystał to proszę o podanie numeru gg lub maila.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.