Zwykłe robienie show aby wzmóc zainteresowanie walką.
Fajny komentarz gdzieś wyczytałem w necie: " Najmanowi kibicowałbym tylko jakby walczył z Tuskiem"
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2012 18:21
Bracia mam takie pytanie zlapaly mnie kanary wczoraj i jak mozecie to pomozcie mi znalezc do ktorej jest otwarte jutro to zditm chyba na mote cassino dziekowka
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2012 19:12
Moze nie ten temat, ale mam pytanie!!! Zna może ktoś ceny do Cyrku Europa ktory sie ustawił przy Manhatanie chce isc z córką i tak z ciekawości pytamile moze to kosztowac!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2012 19:57
Mam takie pytanie...Z racij ze wylaczyli mi wode w garazu i karcher jest teraz bezuzyteczny wiec do rzeczy.. Czy jest jakas pompa np.do baniaka 30 litrowego ktora moglbym podlaczyc do karchera? Wiadomo karcher(ja mam jakis sredni 120 barow) sam z wolnostojacej wody za bardzo nie pociagnie ale moze jest jakas pompa ktora pod cisnieniem by mu ja dawala? Z gory dz za odp
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2012 20:51
Który z mobilnego internetu byście polecili? T-mobile czy Plusa (bo najlepsze zasięgi)? Internet ma być na kartę - bez abonamentu (na doładowanie). Ma pracować na poligonie drawskim. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tamtym terenie. Co możecie powiedzieć o modemie (t-mobile taki dołącza) Huawei E353? Czy lepiej kupić z innego źródła?
Który z mobilnego internetu byście polecili? T-mobile czy Plusa (bo najlepsze zasięgi)? Internet ma być na kartę - bez abonamentu (na doładowanie). Ma pracować na poligonie drawskim. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tamtym terenie. Co możecie powiedzieć o modemie (t-mobile taki dołącza) Huawei E353? Czy lepiej kupić z innego źródła?
zdecydowanie Plus. Najlepszy zasięg. Model E353 nada się także z tym bez obaw.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
No dobra...ale ten internet ma pracować na "zadupiu". Obecnie mam telefon w play-u (i jestem na nadajnikach właśnie plusa) - jakoś zachwycony nie jestem jego zasięgiem (a to tylko gsm). No i jest jeszcze orange. Niby są te mapy zasięgu ale ile w tym prawdy i jak je czytać?
Ostatnio edytowany przez: db1948, 28 kwietnia 2012, 22:12 [1 raz(y)]
No dobra...ale ten internet ma pracować na "zadupiu". Obecnie mam telefon w play-u (i jestem na nadajnikach właśnie plusa) - jakoś zachwycony nie jestem jego zasięgiem (a to tylko gsm). No i jest jeszcze orange. Niby są te mapy zasięgu ale ile w tym prawdy i jak je czytać?
moze po prostu aero2?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Jeżeli chodzi o zasięg to chyba najlepszy ma Orange. Jeżeli o ceny to Play/Redbull Mobile. Też mam telefon w Play i na nadajnikach Plusa gubił zasięg nawet w centrum Szczecina. Przestawiłem w telefonie, żeby działał na nadajnikach Orange i zasięg jest wszędzie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2012 08:59
Aero2 za długi czas oczekiwania - z tego co wyczytałem na ich stronie. Ja potrzebuje internet mobilny na trzy miesiące (maj-lipiec). W grę w takim przypadku wchodzą T-mobile, Plus, Orange (tylko jak jest z tymi zasięgami na terenie poligonu drawskiego? Ja jestem w tym ciemny- na mapach zasięgu tereny są oznaczone jako: GSM/GPRS; GSM/EDGE; CDMA; UMTS/HSDPA - ale co jest do internetu mobilnego na kartę - nie wiem). W salonach pewnie będą swoje zachwalać... Play - cena tylko nad tą siecią przemawia. Zasięg i jakość cienka.
Czy taki waz wystarczy zeby podawal wode z baniaka do myjki? Nie spali jej,skoro nie ma wody pod cisnieniem?
to zalezy pod jakim cisnieniem poda wode do karszera i jakie minimalne cisnienie potrzebuje karszer zeby dzialal poprawnie. masz tam opcje :zapytanie ofertowe , moze cos ci odpowiedza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.