Na pasku w tvn 24 podają, że jest to najszybciej zdobyta bramka w historii reprezentacji. Ktoś pamięta w której sekundzie padła bramka w meczu Polska - Albania rozgrywanym w Szczecinie? Wydaje mi się, że też było to około 30 sekundy...
Już wiem... straciliśmy dwa rekordy, tzn nasz stadion stracił. Wcześniej najwyższą wygraną było 9:0 z Norwegią 46 lat temu na naszym stadionie. Tak samo najszybciej zdobyta bramka. 35 sekudna - Żurawski.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/04/2009 10:55
a mnie najbardziej smiesza nasze rodzime dziennikarzyki. po Irlandii pilkarzy gownem obrzucili, dzisiaj juz ich pod niebiosa wychwalaja i twierdza ze przeprosili za poprzedni mecz. a gówno prawda!! za Irlandie przeproszą jak wygraja z nimi wysoko jesienią. San Marino sie nie liczy.
Tu akurat Benchaker mial racje mowiac cos w stylu Jednego dnia chca ci stawiac pomnik , a drugiego zmieszac z g.....
San Marino to zespol na poziomie ktorej naszej ligi? 2 moze nawet 3 .
wiadomo juz cos na temat odwołania do PZPN w sprawie Bydgoszczy ?
Jak stowarzyszenie będzie znało odpowiedź to pewnie zaraz pojawi się info na stronie a więc...jeszcze nie wiadomo
Komisja zbiera sie raz w tygodniu w czwartek.
Dzwoniłem dziś do PZPN'u i Oni zbierają się o godzinie 14.00, jednakże Pani z sekretariatu powiedziała by zadzwonić koło 13.30 i wtedy być może ktoś już będzie(wątpie jednak by przed zebraniem wiedzieli jaka będzie decyzja).
drugiej
Polacy zagrali superowo, nie kazdy potrafi strzelic 10 bramek San Marino przeanalizujcie sobie inne mecze tej druzyny wraz z wynikami
to co? ze im 10 bramek strzelili to juz mam ich po pietach lechtac i wychwalac pod niebiosa??
sobie z ciekawosci przejrzalem sytuacje w innych grupach eliminacyjnych. myslalem ze to my mamy kijowo ale okazuje sie ze jeszcze ciekawiej ma np Portugalia w 1 grupie a wczoraj Boliwia - Argentyna 6:1 - tez ciekawy wynik
a wczoraj Boliwia - Argentyna 6:1 - tez ciekawy wynik
co sie dziwic jak cpun jest trenerem ;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
drugiej
Polacy zagrali superowo, nie kazdy potrafi strzelic 10 bramek San Marino przeanalizujcie sobie inne mecze tej druzyny wraz z wynikami
to co? ze im 10 bramek strzelili to juz mam ich po pietach lechtac i wychwalac pod niebiosa??
sobie z ciekawosci przejrzalem sytuacje w innych grupach eliminacyjnych. myslalem ze to my mamy kijowo ale okazuje sie ze jeszcze ciekawiej ma np Portugalia w 1 grupie a wczoraj Boliwia - Argentyna 6:1 - tez ciekawy wynik
no może się okazać, że mundial w RPA to będzie niezły folklor
wracając do wyniku Boliwi to niezły pojazd. Przypomniał mi się chyba niedzielny mecz Ekwador - Brazylia, gdzie dosłownie Brazylia nie istniała. Tyle co ekwadorczycy mieli szans to mogą sobie pluć w brodę bo gdyby nie wyrównali w 89 minucie to by przegrali(i tak remis przy takiej grze to niezły blamaż). Nie mogę nigdzie znaleść statystyk z tego mecz ale Ekwador miał miażdzącą przewagę, non stop ostrzeliwali bramkę Brazyli a mało co by nie przegrali:d
a mnie najbardziej smiesza nasze rodzime dziennikarzyki. po Irlandii pilkarzy gownem obrzucili, dzisiaj juz ich pod niebiosa wychwalaja i twierdza ze przeprosili za poprzedni mecz. a gówno prawda!! za Irlandie przeproszą jak wygraja z nimi wysoko jesienią. San Marino sie nie liczy.
Tu akurat Benchaker mial racje mowiac cos w stylu Jednego dnia chca ci stawiac pomnik , a drugiego zmieszac z g.....
San Marino to zespol na poziomie ktorej naszej ligi? 2 moze nawet 3 .
przede wszystkim zespół San Marino to zbieranina fryzjerów i kelnerów
ponoć bardzo chcieli grać w Krakowie żeby zwiedzić miasto...
Jak podaje dziennik "Daily Telegraph", brytyjska Rada Standardów w Reklamie (ASA) zabroniła dyskotece Club Fire w Ipswich używania wizerunku Jana Pawła II na swoich ulotkach i plakatach. Przedstawiają one bowiem Karola Wojtyłę trzymającego butelkę piwa w blondynki, podobnej do Paris Hilton.
ZOBACZ KONTROWERSYJNY PLAKAT>>
Zakazanie używania wizerunku papieża-Polaka to efekt fali protestów miejscowych katolików i polskiej mniejszości. Twierdzili oni, że reklama obraża świętości, a nawet ma antypolskie podteksty.
Jestem zaszokowana, że dyskoteka wykorzystała wizerunek Jana Pawła II w taki sposób - mówi Sheila Soltysik, sekretarz Klubu Polskiego w Ipswich.
Właściciel dyskoteki Club Fire nie chce komentować sprawy.
drugiej
wracając do wyniku Boliwi to niezły pojazd. Przypomniał mi się chyba niedzielny mecz Ekwador - Brazylia, gdzie dosłownie Brazylia nie istniała. Tyle co ekwadorczycy mieli szans to mogą sobie pluć w brodę bo gdyby nie wyrównali w 89 minucie to by przegrali(i tak remis przy takiej grze to niezły blamaż). Nie mogę nigdzie znaleść statystyk z tego mecz ale Ekwador miał miażdzącą przewagę, non stop ostrzeliwali bramkę Brazyli a mało co by nie przegrali:d
Ja sadze ze ci kelnerzy w naszej Okregowce by dostali, baaaaa na niektorych osiedlach lepse ekipy sa od tych Makaroniarzy Oczywiscie Szpaku po 5 bramce podniecony jakby mu jakas Kielecka panna op********a. Z takimi pajacami do wynik ponad 6-0 jest standardem. A co do innych druzyn, Portugalia raczej wejdzie glownie ze wzgledu na pilkarzy jakich maja, ale jesli nie zmienia przed mundialem treneiro to wyleca z hukiem. Wogole sadze ze te mistrzostwa beda jedna mega niespodzianka. Nie zdziwilbym sie jesli wiekszosc Afrykanskich narodow wywalczy awans do fazy pucharowej. Na dzien dzisiejszy glownymi faworytami wg. sa Hiszpanie i (pomimo porazki z Boliwia) Argentyna swoja droga fajny bylby taki final, miedzy innymi ze wzgledu na stosunki pomiedzy oboma krajami
drugiej
Ja sadze ze ci kelnerzy w naszej Okregowce by dostali, baaaaa na niektorych osiedlach lepse ekipy sa od tych Makaroniarzy Oczywiscie Szpaku po 5 bramce podniecony jakby mu jakas Kielecka panna op********a. Z takimi pajacami do wynik ponad 6-0 jest standardem. A co do innych druzyn, Portugalia raczej wejdzie glownie ze wzgledu na pilkarzy jakich maja, ale jesli nie zmienia przed mundialem treneiro to wyleca z hukiem. Wogole sadze ze te mistrzostwa beda jedna mega niespodzianka. Nie zdziwilbym sie jesli wiekszosc Afrykanskich narodow wywalczy awans do fazy pucharowej. Na dzien dzisiejszy glownymi faworytami wg. sa Hiszpanie i (pomimo porazki z Boliwia) Argentyna swoja droga fajny bylby taki final, miedzy innymi ze wzgledu na stosunki pomiedzy oboma krajami
a co są jakieś specjalne stosunki między Argentyną a Hiszpanią?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.