Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/04/2009 18:15
Potrzebuję gryfa z naszego herbu, w dużej rozdzielczości, chodzi mi o samego gryfa z wieńcem. Mam zamiar zamówić sobie fototapetę, wielkość ok. 117x175 cm (szer. x wys.) i muszę ją mieć w rozdzielczości chociaż 100 dpi. Wysokość gryfa - wystarczy około 120 cm.
Jeśli komuś chciałoby się jeszcze coś takiego zrobić na granatowo-bordowym tle (naprzemiennie pionowe paski) to stawiam sześciopak Bosmanków . GG w profilu
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: Heaton, 25 kwietnia 2009, 18:25 [1 raz(y)]
po prawej masz program sopcast,sciagasz instalujesz.Na tej samej stronce masz program meczowy na dane dni i zniego wybierajac dany mecz pokazuje ci go w tym programie oczywiscie w kilku min opoznieniu Nieraz jest 20 sek nieraz 1 min.Pozdrawiam
Ps.sa jeszcze napewno inne programy,ale ten dla mnie jest ok
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2009 08:56
dostalem wezwaie na wku na termin mi nie pasujacy poniewaz tydzien wczesniej przed terminem wyjezdzam do pracy za granice i teraz mam pytanie gdzie mam sie zgloscic aby mi przyspieszyli lub przeolozyli termin wku ? Czy uwzględnią moja prosbe ?
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2009 10:29
Kotwica nagrała nawet utwór o meczu Kotwicy z Dumą Pomorza
http://w791.wrzuta.pl/audio/a0oNl3wFxPi/zapowiedz_meczu_kotwica_kolobrzeg_-_pogon_szczecin
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2009 21:25
jakie sa techniczne roznice miedzy silnikiem benzynowym a turbo benzynowym?
chodzi mi o to czy tak jak w turbo dieselu jest turbina czy turbo benzyna ma cos podobnego?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2009 23:41
znacie jakiś sklep gdzie jakieś ładne kołpaki do auta można kupić? Takie do 100zł za komplet (najlepiej jednak taniej), bo w marketach to sam shit leży.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/04/2009 13:45
Miałem wyrzucić, ale zapytam na forum - może kogoś zaintersuje.
Mam 50 numerów tygodnika Pogoń Szczecin. Jak ktoś chce to oddam w dobre ręce.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/04/2009 16:54
Przestał działać mi dźwięk na stronkach w stylu youtube czy wykop itp. we wszelkich filmach i winapmie wszystko jest ok. co może być tego przyczyną?
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.