Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2008 21:31
Czy ktoś może ogarnia co się stało z przychodnią alergologiczną na Wyszyńskiego, na przeciwko katedry? Przenieśli, czy może zlikwidowali? :/
tak ciekawostka... Pogoń gra w Garmanie ? Nerwy biora, jak widac że nasz klub nawet nie umie o to zadbać...
Co to za link? Dotyczy to Portowcow? Bo nie wiedzę tam herbu Pogoni... Parodia
Jak to nie, pamiętasz Pogoń za ptaka, grali w tych strojach klikasz w link i jest nasz herb ze strony jest obrazek
Bo mnie padaczka strzeli...
Widzisz różnicę? Ten z lewej to nie jest herb Pogoni ale ten z prawej już tak.
Przykład:
Z lewej jest Pani Dorotka a z prawej jest ok. dziewięć-dziesiątych Pani Dorotki wiec nie jest to CAŁA Pani Dorotka. Łapiesz? Ale zeby herbu swojego kochanego(?) klubu nie rozróżnic od tego krzywusa to lekko wstyd A to że nie wyczułeś ironi w poprzednim poście to pomijam...
tak ciekawostka... Pogoń gra w Garmanie ? Nerwy biora, jak widac że nasz klub nawet nie umie o to zadbać...
Co to za link? Dotyczy to Portowcow? Bo nie wiedzę tam herbu Pogoni... Parodia
Jak to nie, pamiętasz Pogoń za ptaka, grali w tych strojach klikasz w link i jest nasz herb ze strony jest obrazek
Bo mnie padaczka strzeli...
Widzisz różnicę? Ten z lewej to nie jest herb Pogoni ale ten z prawej już tak.
Przykład:
Z lewej jest Pani Dorotka a z prawej jest ok. dziewięć-dziesiątych Pani Dorotki wiec nie jest to CAŁA Pani Dorotka. Łapiesz? Ale zeby herbu swojego kochanego(?) klubu nie rozróżnic od tego krzywusa to lekko wstyd A to że nie wyczułeś ironi w poprzednim poście to pomijam...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/11/2008 21:07
Mam starego kompa i nie działający monitor do wyrzucenia...czy w sklepach komputerowych przyjmą mi taki złom (jeśli tak, to w jakim), czy zostaje mi wyjazd na jakieś śmietnisko?
Mam starego kompa i nie działający monitor do wyrzucenia...czy w sklepach komputerowych przyjmą mi taki złom (jeśli tak, to w jakim), czy zostaje mi wyjazd na jakieś śmietnisko?
sprawdz na stronie rettmana lub urzedu miasta gdzie sa miejsca bezplatnej zbiorki odpadow elektronicznych. cala trudnosc to dowiezienie na wlasny koszt sprzetu.
na rondzie slowencow (skrzyżowanie dworskiej i wierzbowej - ulica od mieszka I ) jest punkt przyjmowania materialow problematycznych (typu monitory. tv. opony. lodowki itp), co nic nie kosztuje
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.