W Tesko na Pomorzanach masz butle 5,10 15, 20 25 l.
Sam właśnie robię takie winka - z winogron czerwonych i z aronii. Zbiory w tym roku bardzo dobre. Jeden baniak 50 l - winogrona, 25 l z aronii. Terminy otwarcia: - jak wybudują nowy stadion lub porządnie wyremontują stary - jak Pogoń zdobędzie mistrzostwo Polski - jak Pogoń zdobędzie Puchar Polski - jak trafię dzisiaj 6 w totka - kurcze ale to nawet "bożole" nie będzie
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Wie ktoś gdzie można kupić baniak z 5l. coś takiego jak używa się do robienia win/nalewek itp? najlepiej w pobliżu centrum
Zajrzyj naprzeciw dawnego Maratonu a kolo dawnego Baru Extra...1001 drobiazgów chyba sklep się nazywa.
Testował toś to..jaki efekt?? lub cos podobnego Piwo
Baniaki sa w Tesco na pomorzanach i chyba w Auchanie tez widizalem... Co do piwa domowego to sam nei pilem ale slsyzalem od jedenj osoby ktora si e wto bawoila, ze super sprawa...:>
W Tesko na Pomorzanach masz butle 5,10 15, 20 25 l.
Sam właśnie robię takie winka - z winogron czerwonych i z aronii. Zbiory w tym roku bardzo dobre. Jeden baniak 50 l - winogrona, 25 l z aronii. Terminy otwarcia: - jak wybudują nowy stadion lub porządnie wyremontują stary - jak Pogoń zdobędzie mistrzostwo Polski - jak Pogoń zdobędzie Puchar Polski - jak trafię dzisiaj 6 w totka - kurcze ale to nawet "bożole" nie będzie
Ja się pochwalę dokonaniem, ponieważ jako gówniarz razem z Ojcem robiliśmy winko domowe i pozostało jeszcze w baniaczku "wykwintne" z porzeczek, rocznik 1995 Ale szkoda kosztować tego, bo to niemal zabytek.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/09/2009 12:19
Konkurs TESCO dla schronisk. Schronisko z najwieksza iloscia glosow dostanie liczne nagrody od firm. Pomysl osobiscie mnie nie przekonuje, bo powinno sie pomagac wszystkim zwierzakom, ale skoro juz..
Czy tak ma wyglądać przyszłość google, że top 1 z wyników organicznych znajduje się poza 1 ekranem (na rozdziałce 1280x800) ?
Tak będzie wyglądać jeśli wyszukujesz w googlach. Byłem na szkoleniu z pozycjonowania i ma być jeszcze gorzej, albo lepiej. Zależy jak kto patrzy. Google traktują firmy zlokalizowane na swoich mapach z b.wysokim priorytetem.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Konkurs TESCO dla schronisk. Schronisko z najwieksza iloscia glosow dostanie liczne nagrody od firm. Pomysl osobiscie mnie nie przekonuje, bo powinno sie pomagac wszystkim zwierzakom, ale skoro juz..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/09/2009 17:15
Milczańska i okolice, masakra. Samochodem jest bardzo ciężko przejechać, tramwaje również stoją w korku - zapewne będą spore opóźnienia. Wie ktoś co się dzieje ? ( bo zauważyłem tylko karetkę, auto stojące na drodze a za nim trójkąt ostrzegawczy i wąsa kierującego ruchem )
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Milczańska i okolice, masakra. Samochodem jest bardzo ciężko przejechać, tramwaje również stoją w korku - zapewne będą spore opóźnienia. Wie ktoś co się dzieje ? ( bo zauważyłem tylko karetkę, auto stojące na drodze a za nim trójkąt ostrzegawczy i wąsa kierującego ruchem )
koło Biedronki jakąś kobietę na pasach potrącił samochód.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/09/2009 19:02
Orientuje się ktoś, gdzie można tanio wydrukować i oprawić pracę dyplomową? Najlepiej żeby punkt był czynny całą dobę lub otwarty od godzin porannych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.