a jak chodzi o Szczecin to dwa punkty.. jedem to 'galeria centrum' (pojęcia nie mam jak to sie nazywa) na Struga, (skrzyżowanie w kierunku miasta, wyjazdówki, zdroi i dąbia) mam nadzieje że domyslisz sie o ktore miejsce mnie chodzi
a drugi punkt to hurtownia oświetlenia na pomorzanach.. zaraz za szkołą na Dunikowskiego.. przy przstanku tranwajowym =]
może dokładnie gdzie to jest nie napisałem ale wybór spory
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/04/2007 14:24
Pod zarzutem uczestniczenia w obrocie znacznymi ilościami narkotyków, Sąd Rejonowy w Kielcach aresztował 31-letniego wykonawcę hip-hopu z Warszawy Andrzeja Ż.
Pod zarzutem uczestniczenia w obrocie znacznymi ilościami narkotyków, Sąd Rejonowy w Kielcach aresztował 31-letniego wykonawcę hip-hopu z Warszawy Andrzeja Ż.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2007 18:38
Kiedys juz o tym wspominalem (szczoch wykrecil mnie na szal Lecha) ale na wszelki wypadek zawsze wole ostrzec zainteresowanych kupnem jakichkolwiek gadzetow od tego kmiota z Wrzesni...jego aukcja, nick alvaro87
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2007 18:46
A właśnie o co chodzi z tym Sopcast ? Ściągnąłem i co ? Mogę oglądać tylko te programy co oni podają czy można "wgrać" jakieś inne ? Wiem, że jest google, szukałem ale tam tego pełno i trudno mi wszystko zebrać do kupy...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
co inneog przy ligach zagranicznych, tam dobry sygnal jest i przy 512 da sie spokojnie wiekszosci ogladac (no jak transmisja jest 200 kbs- 350)
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
A właśnie o co chodzi z tym Sopcast ? Ściągnąłem i co ? Mogę oglądać tylko te programy co oni podają czy można "wgrać" jakieś inne ? Wiem, że jest google, szukałem ale tam tego pełno i trudno mi wszystko zebrać do kupy...
Jezeli chcesz ogladac mecze to zarejstruj sie tu http://www.soccerlive.tv.pl/ sopcast juz masz, jak sie zarejstrujesz i zalogujesz klikasz po lewej stronie mecz na zywo np Legia - Korona i tyle, i wtedy automatycznie wlacza sopcast,tylko trzeba troche poczekac az zaladuje
Jezeli chcesz ogladac mecze to zarejstruj sie tu http://www.soccerlive.tv.pl/ sopcast juz masz, jak sie zarejstrujesz i zalogujesz klikasz po lewej stronie mecz na zywo np Legia - Korona i tyle, i wtedy automatycznie wlacza sopcast,tylko trzeba troche poczekac az zaladuje
http://rojadirecta.com/ lepsiejsze;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2007 20:17
A jak jest z tym od strony prawnej ? Legalne to czy nie ? I czy mogą dorwać tego co udostępnia czy wszystkich (jeżeli nielegalne) ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.