Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2008 09:18
Witam, przelałem 80zł na konto bukmacherskie przez przelewy24 a wpłyneło 320zł, w historii wpłat jest że zasiliło 4x80zł, a z konta bankowego znikło tylko 80zł. Niby rewelacja pierwsza myśl przelewać wszystko z powrotem tylko czy nie będą mnie później ścigać? Ktoś sie może orientuje? Z góry dzięki...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2008 11:19
Pewnie trafiles na jakas promocje, poczytaj na tej stronce. a z tego co wiem to tego nie wyplacisz, musisz to obrocic, tylko nie wiem ile razy. pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2008 11:26
na tej stronce jestem "stałym graczem" i promnocji żadnej tam nie ma, a wypłacić moge w każdej chwili... chyba że pomnoże tą kase w pokera
czy to może misja gdzie gonisz plażą na motorze gościa w łodzi ja przestałem grać w GTA parę tygodni temu bo właśnie nie mogę przejść tej pojebanej misji
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
nie, to ta gdzie musisz dogonoć helikopter motorem, zsiąść z motoru i potem go rozwalić (oczywiście helikopter, a nie motor) Jeżeli zechciałbyś mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2008 20:32
pytanie do tych co się orientują w cenach OC.
prawko mam od marca, nie miałem żadnego auta jeszcze, mam 19 lat, wartość samochodu max. 4-5 tys., czyli ogólnie "świeżak"
ile mniej więcej może mnie wynieść OC, tak ogólnie u różnych firm (zakładając, że jestem jednym właścicielem) ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
prawko mam od marca, nie miałem żadnego auta jeszcze, mam 19 lat, wartość samochodu max. 4-5 tys., czyli ogólnie "świeżak"
ile mniej więcej może mnie wynieść OC, tak ogólnie u różnych firm (zakładając, że jestem jednym właścicielem) ?
...no to z półtorej klocka musisz szykować,zapytaj w link 4 może będą mieli jakąś w miarę dobrą ofertę ale nie licz na dużo przy twoim wieku i pierwszym aucie
...no to z półtorej klocka musisz szykować,zapytaj w link 4 może będą mieli jakąś w miarę dobrą ofertę ale nie licz na dużo przy twoim wieku i pierwszym aucie
Do tego dochodzi jeszcze krótki staż kierowcy...Ogólnie lipa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.