"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/04/2010 22:12
Czy przy okazji ściągania szwów, potrzebna jest książeczka ubezpieczeniowa/ubezpieczenie i jakieś inne bajery ? Czy wystarczy, że pójdę i odrazu mnie pokierują na ściąganie ?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Chce sprzedać telefon w lombardzie/ komisie, gdzie najlepiej i najwięcej hajsu dostane?
Na krzywoustego, na przeciwko Beverly Hils, kawałek za kfc. Maja strone internetową z podanymi cenami za jakie skupują, ale teraz nie moge sobie przypomnieć nazwy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/04/2010 20:04
Potrzebuje kupic nowy konkretny film na dvd na prezent, ale nie ma go w empiku, ani w ich sklepie internetowym. Nie chce przez allegro bo nie mam gwarancji żadnej, więc czy zna ktos dobrze zaopatrzony w takie sprawy sklep na terenie Szczecina?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Potrzebuje kupic nowy konkretny film na dvd na prezent, ale nie ma go w empiku, ani w ich sklepie internetowym. Nie chce przez allegro bo nie mam gwarancji żadnej, więc czy zna ktos dobrze zaopatrzony w takie sprawy sklep na terenie Szczecina?
Media Markt?
albo spytaj się w empiku czy nie mogli by ci sprowadzić
Chce sprzedać telefon w lombardzie/ komisie, gdzie najlepiej i najwięcej hajsu dostane?
Na krzywoustego, na przeciwko Beverly Hils, kawałek za kfc. Maja strone internetową z podanymi cenami za jakie skupują, ale teraz nie moge sobie przypomnieć nazwy.
Haalo , a czy najlepsze ceny to bym sie klocil, zalezy od modelu.
Na Allegro jest bardzo dużo sklepów internetowych sprzedających wyłącznie filmy. Wiele razy kupowałem tam DVD i jeszcze się nie zawiodłem, czy to były używki czy nówki towar zawsze dochodził w czasie i był zgodny z opisem. Spróbuj też w MM - stoisko jest bardzo duże. Empik odradzam, ceny mają przegięte.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.