Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/11/2008 22:04
MOze ktos ma linka do gry na kom. "Real Football 09" Koniecznie musi miec wersje Multiplayer (BT)
potrzebna na wyswietlacz: 175/220
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2008 17:18
Vista sama w sobie jest piękna...
Pomogę choć trochę... Programik Vista Sunrise Konfigruator dodaje nam parę dodatkowych styli pod Vistę... różnią się one głównie kolorem i stopniem przezroczystości, ale zawsze coś
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dość szybko się ją przechodzi, jak to na NFSy po pierwszym undergroundzie .. Gram osobiście na pleju 2, bo była okazja, i jeszcze wydali na tą konsolę, różni się szczegółami, od wersji pc, czy coś z next genów, ale rozgrywka zostaje taka sama .
Dość mizernie jak na początek, powrót do ucieczek z policją, wyścigi po ulicy, a nie zamkniętym torze, w odróżnieniu od poprzedniej odsłony. Więc tak o, ucieczki podobne do tych z Most wanted, czym więcej zamieszania, tym ciężej uciec, blokady/kolczatki/helikopter itp. zachowanie radiowozów jak na ps2 nawet, nawet, choć zdurniały kilka razy, a gram dość konkretnie, już drugi dzień .
Rozgrywka została podzielona na typowe zadania: "wyścigi", oraz ucieczki przed policją. Zaczynamy grać, za wyścig dostajemy głównie kase, a ucieczki respekt. Ustalono schemat, żeby odblokować następne wyścigi trzeba osiągnąć pewien pułap respektu, i ukończyć określoną ilość wyścigów.
Na siłę wciśnięta jakaś fabuła, i dość nędzna. Dodano "highway battle","outrun", polegające na odstawieniu przeciwnika na odległość. Podczas rozgrywki jest kilka udziwnień np. dojedź w jedno miejsce i wróc, znajdź samochód zniszcz go, czy pociągnij na swoim "ogonie" policję i wjedź w jakąś strefe.. Wygląda głupio - dane na siłe, choć fajnym elementem są tzw. driver jobs, gdzie zasiadamy często za kierownicą jakichś samochodów. Nie oszukując się grając samemu, ograniczamy się do 2-3 fur jakie kupimy, oprócz kariery w menu wzorem NFS:MW dodano kilka zadań do wyjeżdżenia, na zasadach kariery np. ucieknij w 5 min, typowy circut, czy cuś ..
Podsumowując jak na ps2. Fajnie, że wyszło, różni się niewiele od innych platform. Lepsze według mnie było Pro street, tutaj fabuła nędza, nie wiadomo ocb . Cieszy jeżdżenie czymś prócz swojego pojazdu, a schemat wyścig/wyścig -wychodzi jakoś szarpanie, bo czasem jedziemy 1, przechodzimy dalej, po co - ku czemu, tą fabułą zakręcili, ale chodzi przecież o samą jazdę, a ta dość przyjemna. Od nowa ładowane nitro, spowolnienie czasu, i dość nowe samochody. Z braku laku, i możliwości zagrania, na tą pogode można zasiąść sprawdzić. Gdybym miał oceniać 6+/10 (ps2) .
Ostatnio edytowany przez: cypis, 19 listopada 2008, 18:35 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2008 18:29
pytanie takie - bo sylwester sie zbliża, jakiś sklep (moze byc internetowy) gdzie zamowic mogę dobre race Bo na race.com.pl gosciu lekko w kulki tnie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2008 21:49
Pocałunek francuski okazał się śmiertelny dla 15-letniej Kanadyjki uczulonej na orzeszki ziemne, której chłopak 9 godzin wcześniej zjadł kanapkę z pastą orzechową z orzeszków ziemnych. Zmarła na skutek wstrząsu anafilaktycznego. Występowanie reakcji alergicznych u osób uczulonych na orzeszki ziemne po pocałunku osoby, która jadła wcześniej produkt spożywczy zawierający orzeszki ziemne, jest znane wśród alergologów
Kolejna zenujaca policyjna prowokacja. Pojebalo im sie w glowach bo juz nawet w 5 lidze szukaja dziury w calym. Polowa zdjec z "wielkiej zadymy" to ludzie lezacy na glebie i psy prezace sie na zdjeciach jak do jakiegos kalendarza. Sztafeta 2xkutas (przekazanie paleczki) http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GS&Date=20081116&Category=GALERIA_AUT&ArtN - oto to mogli pocwiczyc w Mieszkowicach.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/11/2008 17:54
Mam taki problem w moim Se k550i ,wrzucam instalke gry java i wyskakuje komunikat "Opercaja nie powiodła się" wczesniej normlanie mi wszytko chodziło ,ale raz wrzucałem muze i wszstkie gry jakie miałem znikneły a także nie moge żadnej zainstalować może miał ktoś już taki problem?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/11/2008 18:07
Orientuje się ktoś czy można rekreacyjnie pograć w pingla gdzieś na Lewobrzeżu; najlepiej okolice Pomorzan ewentualnie Śródmieścia...?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.