Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/12/2006 17:44
``"Kolejorz" skierował do swoich kibiców dość niezwykłe zaproszenie. Chodzi bowiem o to, aby... pośpiewać! W sobotę 16 grudnia o godz. 12 odbędzie się próba wspólnego śpiewu kibiców. Nie jednak kolęd, lecz najnowszych wykonywanych podczas meczów utworów, ukrywającymi się pod hasłami "Braga", "PAO", "Za Lechem" oraz "Porto" i "Chorwackie". Jak się dowiadujemy, chodzi o to, aby piosenki te były wykonywane równo i perfekcyjnie. Dlatego też próba śpiewu będzie połączona z ćwiczeniem wspólnego klaskania.``
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/12/2006 18:13
wiem ze takie pytanie juz bylo... ale nie wiem w jakim temacie i ogolnie szukanie zajeloby mi duzo czasu wiec pytam jeszcze raz... zna ktos jakies strony z ktorych mozna pobrac na kompa dzwonki polifoniczne, lub true- tone, a potem przegrac je na komorke?? z gory dzieki
teoretycznie sie opłaca.. ale ja na twoim miejscu bym nie kupował obuwia przez allegro.. nie lepiej przymierzyć sprawdzić jak na Tobie leżą.. no i jeszcze dochodzi motyw rozmiaru.. niektóre moga być zawyżone bądź zaniżone, a wtedy co? zwrot lub wymiana? jesteś w plecy kolejne 11 zł, przejdź sie po sklepach ja osobiście polecam Amber'a na Jagielońskiej =] zawsze mają dobry, orginalny i nie kiedy tani sprzet sportowy :> (do PN of corse)
Mam pytanko , czy opyla sie te halowki kupowac? Prosze o rade!
teoretycznie sie opłaca.. ale ja na twoim miejscu bym nie kupował obuwia przez allegro.. nie lepiej przymierzyć sprawdzić jak na Tobie leżą.. no i jeszcze dochodzi motyw rozmiaru.. niektóre moga być zawyżone bądź zaniżone, a wtedy co? zwrot lub wymiana? jesteś w plecy kolejne 11 zł, przejdź sie po sklepach ja osobiście polecam Amber'a na Jagielońskiej =] zawsze mają dobry, orginalny i nie kiedy tani sprzet sportowy :> (do PN of corse)
Lub Lider na Wojska Polskiego również polecam!
Dzięki wam za rady Ale ja nie mieszkam w Szczecinie . Ale pochodze se po Słupsku bo w szkole jestem tam wiec spoko.Pozdrawiam!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/12/2006 21:50
Prośba wielka chłopaki! Potrzebuje książke R.Zielińskiego "Liga Chuliganów" nie chodzi o jakieś linki do stron internetowych z tekstem tylko całą normalną książke! Da się coś zrobić?!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/12/2006 01:35
mam pytanie - gdzie u nas w miescie jest jais serwis aparatow cyfrowych ? sprzedaz kupno naprawa ... prosze o szybko odpowiedz z gory dzieki
Tam jest 70 km/h ja 110 walilem:/uj bedzie drogi prezencik na swieta
kiedys na tvn-ie w faktach byl reportaz, ze podobno w fotoradarach jest zwiekszony limit od ktorego robia foty o ok 30 km/h, bo gdy na poczatku weszly fotoradary, to robily tyle zdjec, ze nie mogli sie z nimi wyrobic nie wiem czy to prawda, ale tez tam kiedys robilem blisko setke i zdjecia nie dostalem.
ps. zreszta nie tylko tam
Ostatnio edytowany przez: g, 14 grudnia 2006, 11:42 [1 raz(y)]
Tam jest 70 km/h ja 110 walilem:/uj bedzie drogi prezencik na swieta
kiedys na tvn-ie w faktach byl reportaz, ze podobno w fotoradarach jest zwiekszony limit od ktorego robia foty o ok 30 km/h, bo gdy na poczatku weszly fotoradary, to robily tyle zdjec, ze nie mogli sie z nimi wyrobic nie wiem czy to prawda, ale tez tam kiedys robilem blisko setke i zdjecia nie dostalem.
ps. zreszta nie tylko tam
Spokojnie panowie owe miejsca to tylko punkty w których mogą stać fotoradary ja np. codzienie zapierdzielam odcinkiem Zwierzyniecka-Kurza tak ok 130 km i jakoś nigdy mandatu nie dostałem poprostu wiem w których miejscach chłopaki robią fotki i tam zawsze zwalniam
Ps. łoł to mój 1000 dzień na tym forum
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.