ja polecam Acom w stolowce polibudy na rogu ku sloncu i piastow (tam kiedys pinokio bylo). tanio szybko i bezproblemowo. a logos w piorka obrosl i klienta maja w dupie.
Gdzie w Szczecinie jest jakis Dobry tani sklep komputerowy z duuuzym wyborem sprzetu i czesci?
p.s oprocz Harta
no jest jeszcze logos i backup na krzywoustego tak niedaleko turzyna
ja polecam Acom w stolowce polibudy na rogu ku sloncu i piastow (tam kiedys pinokio bylo). tanio szybko i bezproblemowo. a logos w piorka obrosl i klienta maja w dupie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/12/2006 14:14
Dolnośląscy policjanci zatrzymali w środę I- ligowego sędziego z Warszawy Roberta W. oraz śląskiego arbitra z II ligi Roberta S. Obaj są podejrzewani o korupcję i "ustawianie" wyników meczów piłkarskich. Łącznie w związku z tym śledztwem zatrzymano już 51 osób.
Wreszcie się dobrali do dupy Werderowi Jeszcze tylko Borskiego niech zamkną.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/12/2006 15:07
Juz zakupiony Zdecydowalem sie na Hart,w miare dobry wybor i w miare tanie procesory Intel Pentium IV Dual Core ddr2 2x3,2Ghz do tego Geforce Galaxy 8300GT 512mb ddr3 takze PS3 sie chowa
Juz zakupiony Zdecydowalem sie na Hart,w miare dobry wybor i w miare tanie procesory Intel Pentium IV Dual Core ddr2 2x3,2Ghz do tego Geforce Galaxy 8300GT 512mb ddr3 takze PS3 sie chowa
Ile zaplaciles?
Lacznie niecale 3tys ale z monitorem 19cali-wide twardzielem 100gb i 1 Gb Ram ddr2,calkiem duzy wybor maja i ceny tez niezle.
Ile zaplaciles?
Lacznie niecale 3tys ale z monitorem 19cali-wide twardzielem 100gb i 1 Gb Ram ddr2,calkiem duzy wybor maja i ceny tez niezle.
ja wczoraj kupilem kompa w Shift w kerfurze;] najtaniej wychodzilo u nich. Krzywoustego cale zwiedzilem i harty- wszedzie drozej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.