Czy wie ktoś gdzie i za ile można dostać książkę śp. Floriana Krygiera? Wydana na 50lecie
O ile można dostać
z miesiąc temu widziałem na allegro
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/10/2009 22:59
Ogladalem wlasnie mecz Celtic - HSV i nie wiem o co chodzi za bardzo ale za obiema bramkami biegalo tak jakby 2 dodatkowych sedziow... Czy ktos moze wytlumaczyc o co chodzi??
Ogladalem wlasnie mecz Celtic - HSV i nie wiem o co chodzi za bardzo ale za obiema bramkami biegalo tak jakby 2 dodatkowych sedziow... Czy ktos moze wytlumaczyc o co chodzi??
Fifa planuje coś takiego wprowadzić i przeprowadzane są testy czy rozwiązanie z 2. dodatkowymi sędziami się sprawdzi.
W meczach LE testuja rozwiazanie z dodatkowymi arbitrami. Ci 2 dodatkowi maja obserwowac pole karne i okolice i w razie czego sygnalizowac glownemu faule , zagrania reka itd.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/10/2009 23:12
Jaki najkorzystniejszy bukmacher w sieci? chodzi o wielkosc bonusa, ilosc wyplat darmowych w miesiacu, jak z limitami, szybkosc pojawienia sie pieniedzy na koncie itp.
Jaki najkorzystniejszy bukmacher w sieci? chodzi o wielkosc bonusa, ilosc wyplat darmowych w miesiacu, jak z limitami, szybkosc pojawienia sie pieniedzy na koncie itp.
Bonus 50% i szybkość pojawienie się pieniędzy błyskawiczna, limitów nigdy nie doświadczyłem a i bez prowizji - bet-at-home
Jeśli chodzi Ci o granie na live to polecam Bet365, zawsze jest coś do grania, no i 100% pierwszej wpłaty.
Z innych to grałem jeszcze na Bwinie ale nic szczególnego
Ogólnie to moim zdaniem najbardziej przejrzystym bukmacherem w necie jest BAH
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/10/2009 23:24
ja mam konto w expekt i bah kursy praktycznie takie same ale jakos wieksza sympatia w strone expekt. kiedys gralem w bwin ale ak dla mnie to syf. w expekt fajnie bo w nawiasie obok meczu pojawia sie aktualny wynik...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.