Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/02/2013 21:34
Koszulka ULTRAS - AMF Dwie metody nadruku w tym nadruk full color (zdjęcie w napisie) oraz sitodruk, gramatura 210 Do ogólnej sprzedaży - zapytania na [email protected] dostępne rozmiary od M do XXL
Najważniejsze żeby 1% pozostał w Szczecinie. Konkretny wybór wydaje mi się już sprawa indywidualną. Lista Organizacji z naszego podwórka na tej stronie -> Klik
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/02/2013 17:11
Poszukuję bardzo dobrych szkół języków obcych...tzn, niemiecki (totalnie od podstaw - nigdy się go nie uczyłem), oraz angielski (też od podstaw z tą różnicą, że angielski w szkołach miałem)...Może ktoś coś polecić? Do języków głowy nigdy nie miałem...istnieją jakieś szkoły co z tumana zrobią kogoś kto potrafi powiedzieć więcej niż "ok" i czy w ogóle w wieku 30 lat można się jeszcze czegoś nauczyć? ps. może być nauczanie indywidualne (preferowane) w domu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/02/2013 23:02
Ma ktoś może namiar na tanią hurtownię alkoholi? Potrzebna w miarę dobra i w przystępnej cenie wódka (żadna szemrana, tylko legal) w większej ilości na wesele.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/02/2013 20:50
Czy jest wogóle cos takiego jak bezprzewodowe sluchawki do odtwarzacza mp3 który nie ma żadnej funkcji blutooth? Bo jak przegladam allegro to trafiam glownie sluchawki z wbudowanym radiem, albo sluchawki na blototh do teleofnu a nie odtwarzacza.
Ostatnio edytowany przez: Orło, 26 lutego 2013, 20:56 [1 raz(y)]
Mogę Ci polecić Presto na Wojska Polskiego, uczą metodą Callana a więc praktycznie zero pisania, non stop rozmawiasz po angielsku już na pierwszej lekcji. http://www.presto.edu.pl/ Ja chodzę do nich na angielski i mi ta metoda pasuje. Oprócz presto uczę się w domu słówek (fiszki) i gramatyki, na zajęcia do nich chodzę głównie, aby poprawiać wymowę i oswajać się z samym językiem. Znajomy uczył się u nich niemieckiego bo wyjeżdżał do roboty i też sobie chwalił.
Można iść do nich na bezpłatne zajęcia i zobaczyć jak to wygląda. Nie mam porównania z innymi szkołami, bo byłem kiedyś tylko na zajęciach w Empiku od podstaw, ale po 2 lekcjach zrezygnowałem.
Ja u nich zacząłem się uczyć niemieckiego i po dwóch tygodniach rozwiązali grupę z powodu rzekomego braku chętnych, po za tym wszyscy byli na innym poziomie i raczej nie było to komfortowe. Ja nie polecam.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2013 12:11
Dostałem z poczty polskiej upomnienie o abonament rtv na kwotę 900zł zaległych z 4 lat?jak nie zaplace to komornik czy coś tam naskrobali jak to jest z tym, muszę to płacić ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2013 16:08
U mnie w firmie beda organizowane szkolenia z jezyka niemieckiego. Szukamy obecnie lektora (native speaker), ktory sie temu podejmie. Nauka tylko w jezyku niemieckim, pod katem zawodowym (budowlanka, kierowcy, gastronomia, hotelarstwo). Chodzi o praktyczna znajomosc j. niemieckiego, glowny nacisk na komunikację, a nie na gramatykę czy pisownie. Jako, ze jestesmy agencja pracy, bedzie mozliwy wyjazd do roboty po ukonczeniu kursu.
Dostałem z poczty polskiej upomnienie o abonament rtv na kwotę 900zł zaległych z 4 lat?jak nie zaplace to komornik czy coś tam naskrobali jak to jest z tym, muszę to płacić ?
No niestety tego nie unikniesz , trzeba było oda razu wyrejestrować TV
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/03/2013 13:21
Jeśli ktoś potrzebuje się rozliczyć z PIT-a, albo szuka dla firmy księgowej do wszelakich rozliczeń to bardzo polecam moją znajomą, która od stycznia zaczęła własną działalność. Jako, że to jej początek, więc mała reklama z mojej strony. Bardzo polecam! Stronka
Ma ktoś może namiar na tanią hurtownię alkoholi? Potrzebna w miarę dobra i w przystępnej cenie wódka (żadna szemrana, tylko legal) w większej ilości na wesele.
Podbijam
Wódka Chrobry 0,5 l za 16 zł, normalnie około 19 zł (całkiem przyzwoita wódka) w promocji w Biedronkach na Krakowskiej, Pomarańczowej, Ogrodniczej i Witkiewicza/Santocka(obok Pogoni) do 06 marca
a w Lidlu była Żołądkowa Palikota 1l za bodajże 34 zł, ale nie wiem czy jeszcze jest (tez dobra wódka)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.