Ma ktoś Nokię E51 ? Od kilku dni dość często nie mogę się połączyć ani nikt nie może się dodzwonić do mnie (czasem ma przebłyski ale ogólnie większość czasu nie działa). Podobnie z sms, wychodzą i przychodzą albo w ogóle albo po dłuższym czasie. Wszystko inne w porządku. Wgrywane najnowsze oprogramowanie ze strony Nokii nic nie pomogło. Problem się pojawił nagle. Sprawdzałem kartę SIM w innych telefonach, wszystko w porządku. Miał ktoś podobny problem (w innych telefonach też) ? Co może być przyczyną ?
ja mam e51. z tego co pamietam, to mialem podobne problemy, coś jakby zasięg ginął, ani się połączyć z nikim nie mogłem, a jak do mnie dzwoniono to abonent niedostępny. działo mi się tak w ogolicach cukrowej. wydaje mi się że to coś od sieciowych nadajników, aczkolwiek jak poszedłem do salonu powiedzieli żeby tel oddać do gwarancji. oczywiscie położyłem na to lache, a problem minął (może nadajniki naprawili) pzdr!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2009 08:53
Jako, ze bardzo ale to bardzo dawno nie podróźowałem pociągiem, mam zamiar wybrać się w najbliższym czasie. W związku z tym mam pytanie do zorientowanych. Jak wyglądają teraz promocje i zniżki? Czy jest jeszcze coś takiego jak bilet wekendowy. Wyruszam w piątek za 2 tyg i wracam w niedzielę. Czy ktoś orientuj się jakie koszta pochłonie bilet?
Kto wie gdzie w Szczecinie i okolicach dobrze montują antenty do cb radia na relingi dachowe razem ze strojeniem?
W Stargardzie u AGI i Czarka (kanał 25) - ale spore koszta zawsze. Jak w Szczecinie to wywołaj kogoś na #28. Jakaś baza na pewno się odezwie (powiedz jaki masz problem itp.) Możesz od razu wywoływać "Haypa" lub ewentualnie "Bojowy". Ja robiłem u tego pierwszego - polecam. Oczywiście to są maniaki a nie jakieś serwisy itp. Ale zrobią Ci to dobrze. Najlepiej wywołuj po godzinie 16 (jak wrócą z pracy). Lub napisz temat na zachodniopomorskim forum cb --> TUTAJ Gwarantuje odpis na Twoje pytania!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2009 18:58
Ma ktos jakąs dobrą stronke z prognoza pogody ?? i jeszcze jedno pytanie . od kiedy do kiedy jest bilet weekendowy na pkp .( od której godziny w piątek do której w ..??
Ma ktos jakąs dobrą stronke z prognoza pogody ?? i jeszcze jedno pytanie . od kiedy do kiedy jest bilet weekendowy na pkp .( od której godziny w piątek do której w ..??
Masz świadomość, że weekendówka z PKP, jest już ważna tylko na pociagi regionalne, czyli na tzw. "zółtki"?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2009 19:23
hmm właśnie nie bardzo..regionalne tzn. ze co tylko w zachodnio pomorskim ?? pamietam ze na wyjazd do czestochowy czy sosnowca bralismy z kolesiami weekendówki i było ok.. teraz chce jechac do katowic to juz nie dam rady na weekendowym ..?? ;/ co za pojebani ludzie ..na stronce pkp tez wszystko napisane tak ze ciężko ich skminic .
www.accuweather.com a z polskich serwisów polecam przed każdym wyjazdem oblukać sobie serwis Numeryczna Prognoza Pogody - na początek wykresy wydają się straszne, ale każdy z nich dotyczy innej cechy pogody i po kilku sekundach całość staje się bardzo czytelna (do wyboru masz prognozę 48 h i mniej dokładny model 84 h)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
hmm właśnie nie bardzo..regionalne tzn. ze co tylko w zachodnio pomorskim ?? pamietam ze na wyjazd do czestochowy czy sosnowca bralismy z kolesiami weekendówki i było ok.. teraz chce jechac do katowic to juz nie dam rady na weekendowym ..?? ;/ co za pojebani ludzie ..na stronce pkp tez wszystko napisane tak ze ciężko ich skminic .
Da rade, tylko teraz bilety weekendowe sa na te żółtki, a na pośpiechy lub TLK masz bilet podróżnika, zaznacz, że o taki Ci chodzi przy zakupie i dostaniesz.
Masz o tym strone wcześnie w tym temacie:
Bilet podroznika. Jest wazny od piatku od 19.00 do poniedzialku do 6.00. Koszt 65 zl. Jest to bilet na pospieszne i TLK.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2009 22:43
heh czytałem wczoraj poprzednią strone tematu ogorkowego a jakoś dwa ostatnie posty mi umkneły mimo ze dotyczyły mojego pytania W takim razie dam rade za 65zika pojechać a juz się bałem ze mi nie starczy kasy . Jeszcze raz wielkie dzięki
są dwa wyjścia,możesz albo dogadać się z panią w kwiaciarni to ci sprowadzi roże na płatki i sama je obskubie albo da tobie(zależny jak ładnie się uśmiechniesz) kup te tanie rożne co sprzedają na ulicach i sam oberwij płatki.
p.s panie w kwiaciarniach Lubią takie akcje wiec chętnie pomogą heh
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2009 11:20
To chyba zdecydowanie tańsza opcja niż ta z allegro, po drugie jak rzeczywiście zależy to lepiej zrobić to samemu. Zrobi wrażenie w teraźniejszości, a po pewnym czasie jak się okażę że coś poważniejszego można się niechcący wspomnieć, ile trudu kosztowała organizacja - wkleić ładną śpiewkę na temat obolałych dłoni pokłutych kolcam róż
są dwa wyjścia,możesz albo dogadać się z panią w kwiaciarni to ci sprowadzi roże na płatki i sama je obskubie albo da tobie(zależny jak ładnie się uśmiechniesz) kup te tanie rożne co sprzedają na ulicach i sam oberwij płatki.
nooo panie w kwiaciarniach w tego typu sprawach są bardzo przyjazne jak ja potrzebowałem to wynalazła jakies róże i cena rozy byla 6,50 a mi dałą po 5 zł i pomogła mi obskubać
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
nooo panie w kwiaciarniach w tego typu sprawach są bardzo przyjazne jak ja potrzebowałem to wynalazła jakies róże i cena rozy byla 6,50 a mi dałą po 5 zł i pomogła mi obskubać
Zalezy z ilu roz chcesz zrobic platki...ja osobiscie pojechalem do hurtowni na Kolumba i dogadalem sie z nimi (chociaz nie byli zbytnio chetni ale jak powiedzialem w czym rzecz to zgodzili sie sprzedac)....cena za jedna roze wyniosla mnie wtedy ok 2 zl ale przy zakupie 120...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.