Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/06/2010 22:21
gdzie w naszym pieknym miescie drukne TANIO* magisterke czarno-biala w 3 kopiach (lacznie ok.250stron) i oprawie 2 sztuki na twardo i 1 zbindowana? * tanio znaczy sie nie 20gr od kartki za wydruk skoro czarno-biala mozna smialo puscic na ksero
W tamtym tygodniu szukałem właśnie takich usług. Oprawisz w miarę tanio (około 23 zł w sumie) w centrum ksero 24h, róg Ku Słońcu i Narutowicza. Taniego wydruku nie udało mi się znaleźć.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
1 gb rzeczywiście są bardzo tanie - ok. 12-15 zł, jednak ciężko je znaleźć, z reguły najmniejsze to 2 gb za ok 20-25 zł, ja kiedyś widziałem 1 gigową w vobisie gdzieś tam w okolicach piastów, ale nie obiecuję, że tam ją dostaniesz a 2gb to wszędzie. Możesz zobaczyć na necie w sklepach typu komputronik, gdzie możesz odebrać w Szczecinie bez opłat za wysyłkę.
To dobrze ze dużo ludzi ze Stolicy , będzie z kim pić Na naszej części Pomorza byłem już wystarczająco dużo i chcę uderzyć w nowy rejon . Rok temu byłem na mazurach ( jak coś to mogę polecić nocleg jadło i atrakcje w Giżycku ) teraz atakuje Zatokę Pucką
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 17 czerwca 2010, 16:55 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
orientuje się ktoś może jakie opłaty i jakiej wielkości są aktualnie przy sprowadzenia auta zza granicy (np ze szwabowa) ?
To co zwykle...tłumacz, akcyza(do 2000cm3 = 3% z hakiem; powyżej 2000cm3 18% z hakiem), koszty rejestracji (tablice itp) + opłata za złomowanie (500zł). total około 2000zł. No ale wszystko zależy jaką kwotę podasz na umowie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/06/2010 17:56
a teraz z innej beczki, koleszka ostatnio był w media i mówił że widział jakieś magiczne urządzenie to rozdzielania sygnału cyfrowego... a szerzej mam cyfrówkę w multimedii i chciałbym w innym pokoju też mieć ten "lepszy sygnał" a wiadomo że jak zgłoszę to w multi to karzą mi płacić dodatkowy abonament... wie ktoś jak takie urządzenie się nazywa i czy naprawdę istnieje?
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Był ktoś we Władysławowie niedawno ? chodzi mi głównie o gastro i nocleg .
olej te rejony od pyty ludzi z Warszawy, tłoczno, drogo i jak dla mnie nie warto Pomorze Zachodnie lepsze; bliżej, wygodniej i wspierasz swoje
To dobrze ze dużo ludzi ze Stolicy , będzie z kim pić Na naszej części Pomorza byłem już wystarczająco dużo i chcę uderzyć w nowy rejon . Rok temu byłem na mazurach ( jak coś to mogę polecić nocleg jadło i atrakcje w Giżycku ) teraz atakuje Zatokę Pucką
Jak atakujesz tamte rejony to polecam Hel; jak dla mnie (...i nie tylko..) "magiczne" miejsce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.