Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/09/2009 18:30
ma ktoś namiary na jakieś sprawdzone domki gdzieś nad jeziorem w naszym województwie? W cenach coś typu max 120 za domek na 3 osoby. Jeziora np. Ińsko, Siecino, Drawskie, Lubie... Dzięki z góry
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ja sie akurat nie zdziwiłem
Przecież sam Grzesiu Lato mówił ze Stefan wygrał swoim teamem under 23 z Walią 2:1 , więc idealna osoba na to stanowisko.
Będzie siał postrach wsród przeciwników swoją nieszablonową taktyką , która juz nie raz zdała egzamin podczas pracy z craxa!
edit:eF poważnie ironizowałeś? no kto by pomyślał
zeby nie było to ja tez ironizowałem
Prawde mowiac obawialem sie Majewskiego jako nowego szkoleniowca ale teraz widze ze juz jego pierwsze decyzje sa bardzo udane bo otacza sie profesjonalnymi asystentami jak Bartlomiej Zalewski znany i popularny trener majacy w dorobku takie galactikosy jak Pogon Zdunska Wola czy Ekolog Wojslawice LINK
Hmmm.... ja chyba tez troszke poironizowalem
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Przecież sam Grzesiu Lato mówił ze Stefan wygrał swoim teamem under 23 z Walią 2:1 , więc idealna osoba na to stanowisko.
Będzie siał postrach wsród przeciwników swoją nieszablonową taktyką , która juz nie raz zdała egzamin podczas pracy z craxa!
Prawde mowiac obawialem sie Majewskiego jako nowego szkoleniowca ale teraz widze ze juz jego pierwsze decyzje sa bardzo udane bo otacza sie profesjonalnymi asystentami jak Bartlomiej Zalewski znany i popularny trener majacy w dorobku takie galactikosy jak Pogon Zdunska Wola czy Ekolog Wojslawice LINK
Ironia ironią, ale naprawdę to przestaje być śmieszne... :/
Ironia ironią, ale naprawdę to przestaje być śmieszne... :/
STEEEFAAAN STEEEEFAAAN
A swoją drogą od kiedy działa ten tor quadowy przy wjeździe do Stargardu?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/09/2009 13:11Stefan Majewski podał szeroką kadrę reprezentacji Polski na mecze kwalifikacyjne do mistrzostw świata 2010 z Czechami (10 października, 20:30) i Słowacją (14 października, 20:30).
Kadra Polski na mecze z Czechami i Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek, Wojciech Kowalewski, Sebastian Przyrowski
Obrońcy: Jarosław Bieniuk, Seweryn Gancarczyk, Arkadiusz Głowacki, Tomasz Jodłowiec, Adam Kokoszka, Mariusz Pawelec, Piotr Polczak, Jakub Rzeźniczak
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski, Roger, Maciej Iwański, Mariusz Lewandowski, Ludovic Joseph Obraniak, Euzebiusz Smolarek, Łukasz Piszczek, Jakub Wilk, Rafał Murawski, Sławomir Peszko
Napastnicy: Paweł Brożek, Kamil Grosicki, Dawid Janczyk, Ireneusz Jeleń, Robert Lewandowski
Tylko mi się wydaję, że nasz trenerek podczas konferencji powtarza się cały czas?
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 25 września 2009, 13:21 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.