nie za bardzo rozumiem pytanie. Bezpłatne smsy i mmsy uzyskasz rejestrując się na orange.pl i tam możesz je pisać z neta. 30 smsów i 5 mmsów na miesiąc bodajże.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/03/2011 21:16
Co byście polecili Cyfrowy polsat czy Cyfra +? Jaki pakiet kanałów i cenowo oraz żeby było można oglądać na 2 telewizorach (w innych pokojach).? z góry dzięki
Co byście polecili Cyfrowy polsat czy Cyfra +? Jaki pakiet kanałów i cenowo oraz żeby było można oglądać na 2 telewizorach (w innych pokojach).? z góry dzięki
Zależy co chcesz oglądać. Jak piłkę nożna to innej opcji niz C+ nie ma. Napisz cos wiecej
Piłkę nożną przede wszystkim. Jeszcze jakieś filmy itp. chodzi mi tylko czy za cenę pakietu Cyfry+ jest może jakiś lepszy w Cyfrowym..
Mam Cyfrę+ i jestem pod każdym względem zadowolony. Dwa dekodery, na dwa pokoje, po sześciu godzinach należy zresetować kartę z jednego dekodera przystawiając ją do głównego. Jeszcze nie zdarzyła mi się jakaś awaria czy inny problem, wybór programów niezły, często zdarzają się jakieś dodatki typu HBO na miesiąc
Mam Cyfrę+ i jestem pod każdym względem zadowolony. Dwa dekodery, na dwa pokoje, po sześciu godzinach należy zresetować kartę z jednego dekodera przystawiając ją do głównego. Jeszcze nie zdarzyła mi się jakaś awaria czy inny problem, wybór programów niezły, często zdarzają się jakieś dodatki typu HBO na miesiąc
no właśnie, co do tego przykładania karty do głównego modułu to bym się sprzeczał, bo już dwa razy mi się zjebał ten moduł dodatkowy "niebieski", ale ogólnie nie jest źle
Zależy co chcesz oglądać. Jak piłkę nożna to innej opcji niz C+ nie ma. Napisz cos wiecej
Piłkę nożną przede wszystkim. Jeszcze jakieś filmy itp. chodzi mi tylko czy za cenę pakietu Cyfry+ jest może jakiś lepszy w Cyfrowym..
Podłączę się do rozmowy, ponieważ również polecam Cyfrę +. Miałem kiedyś Polsat i Cyfrę, dlatego mam jakieś porównanie. Szczerze polecam tą drugą platformę. Obecnie mam pakiet: Kompakt plus pakiet Canal + HD (7 kanałów C+) Płacę miesięcznie 36 zł (przez jakieś 7-8 miesięcy - nie pamiętam dokładnie) a później 70 zł.
Taki zestaw oferuje ze sportu: Liga: Hiszpańska, Angielska, Włoska, Francuska, Polska, Budnesliga (Eurosport 2), Argentyńska (Sport Klub) Puchary: Hiszpania, Anglia (Sport Klub) <- być może coś jeszcze, bo ten kanał jest od niedawna Inne: NBA, Rugby (Puchar 6 Narodów), Boks
Podłączę się do rozmowy, ponieważ również polecam Cyfrę +. Miałem kiedyś Polsat i Cyfrę, dlatego mam jakieś porównanie. Szczerze polecam tą drugą platformę. Obecnie mam pakiet: Kompakt plus pakiet Canal + HD (7 kanałów C+) Płacę miesięcznie 36 zł (przez jakieś 7-8 miesięcy - nie pamiętam dokładnie) a później 70 zł.
Taki zestaw oferuje ze sportu: Liga: Hiszpańska, Angielska, Włoska, Francuska, Polska, Budnesliga (Eurosport 2), Argentyńska (Sport Klub) Puchary: Hiszpania, Anglia (Sport Klub) <- być może coś jeszcze, bo ten kanał jest od niedawna Inne: NBA, Rugby (Puchar 6 Narodów), Boks
Sport Klub transmituje też ligę belgijską oraz ciekawe relacje pokerowe
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/03/2011 01:47
Ogolne spstrzezenia na goraco po KSW15 1. Polakom brakuje jeszcze bardzo duzo doswiadczenia i cwaniactwa do europy i swiata 2. KSW bez najmana i innych wynalazkow to prawdziwy sport walki a nie cyrk 3. Jezeli dojdzie do walki Swierczewskiego z najmanem to bedzie chyba koniec sportu a poczatek cyrku 4. Khamidow Polakiem TAK arboleda Polakiem ? Chuj ci w dupe czarna malpo, Polakiem jest sie sercem, tu watpiacych odsylam do zyciorysu chociazby Adama Mickiewicza 5. Szkoda Gorala bo sedziowie potraktowali go jak mala dziewczynke chlop mial jeszcze sily na 10 rund a odebrali mu szanse na wygrana chuj wie czemu 6. Niko jest robotem a nie czlowiekem
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.