No właśnie nigdzie....taki mamy system, że trzeba wywozić po lasach itp niż oddać do punktu zbiórki odpadów problemowy (tutaj nie przyjmują mebli). Jest firma JANTAR(?) na ulicy św. Anny ---> ale chcą pieniądze za przyjęcie. Cena coś około 200zł za tonę podajże . Więc się nie kalkuluje zwłaszcza, że sam musisz im to przywieźć. Zostaje Ci tylko czekać na zbiórkę tzw. odpadów ponad gabarytowych. Np. w Dąbiu MPO takie coś organizuje raz na 3 miesiące --> http://mpo.szczecin.pl/?act=uslugi , http://mpo.szczecin.pl/pliki/Gabaryty2010.pdf albo komuś "podarować" owe mebelki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/07/2010 10:45
Gdzie w Szczecinie mogę wysłać dokument na maila, a potem go wydrukować, bo przypuszczam, że ksero na uniwerku już nie jest czynne.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/07/2010 12:22
Drukowac polecam na rogu Piastow i Ku Sloncu. Otwarte 24h, tanio i szybko. Ewentualnie na placu Odrodzenia tez jest punkt ksero, w wakacje pewnie tez czynne.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/07/2010 11:14
Takie pytanie.. wiem, że jest jakaś promocja, że bilet do Świnoujścia (no i wiadomo że automatycznie do Międzyzdrojów) dla studentów kosztuje 8,19 zł. Patrzyłem na stronie PKP i droga powrotna w tej samej cenie jest już tylko z Międzyzdrojów a Świnoujściu nic nie wspominają. To jakieś przeoczenie czy ze Świnoujścia trzeba jechać już na normalnym bilecie ? Jechał może ktoś ostatnio i się orientuje ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Takie pytanie.. wiem, że jest jakaś promocja, że bilet do Świnoujścia (no i wiadomo że automatycznie do Międzyzdrojów) dla studentów kosztuje 8,19 zł. Patrzyłem na stronie PKP i droga powrotna w tej samej cenie jest już tylko z Międzyzdrojów a Świnoujściu nic nie wspominają. To jakieś przeoczenie czy ze Świnoujścia trzeba jechać już na normalnym bilecie ? Jechał może ktoś ostatnio i się orientuje ?
Ostatnio jak jechałem do Świnoujścia (coś koło 20 czerwca) to 8,19 zł było w obydwie strony
Jechałem dwa dni temu i normalnie za 8,19 jedziesz na trasie Szczecin-Świnoujście i Świnoujście-Szczecin
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.