ale wiesz, herb wygrawerowany będzie się nieco różnić od orYginału. wg mnie lepszą opcją jest np. sam gryf z datą pod nim, gdyż wg mnie istnieja takie symbole, których nie można zmieniać. no ale zrobisz jak uwazasz;] pzdr!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 21:42
Już nawet nie mam siły się denerwować... Leo Benhauer przedstawia: Pożegnanie z Afryką! A jutro będą rozkminiać jakie jeszcze mamy szanse na awans, a piłkarze obiecają że z Czecham to już na pewno zagrają na 100%...
Ciągle w nich wierzę - w końcu jest szansa że wnieśli więcej tych fajerwerków. Teraz to może nas uratować tylko kolejna przerwa grze (race albo awaria oświetlenia).
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 21:42
długo...naprawde długo myślałęm co by napisać..takiego głębokiego przemyslnego o grze naszych...ale niestety na usta cisie mi sie tylko..."kurwa mać"... sory..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 21:46
Również wtopiłem kupon na Wyspach Owczych, no ale cóż, ważne, że... Polska wtapia mi drugi kupon Niestety mamy niefarta do trenerów, ja zwykły kibic, nie znający sie na trenerskiej sztuce wiem, co trzeba zmienic w naszej grze i taktyce, a wielki Benhauer nie wie. To samo ten Argentyńczyk od siatkówki, mogliśmy na trenera wybrać Polaka, ssałby 5x mniej kasy i bylby lepszym szkoleniowcem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 21:50
ten 09.09.09 to jakies fatum.. jak nie zarządy wszelakie i psiarnia (zakazy na Warte, zakazy dla gości u nas, z dupy chorędalne kary za race, czy zmiane miejsca na stadionie), to sami grajkowie swoja grą dopełnili dzieła dzisiejszego dnia a wszystko zaczeło sie od jakiegoś pierdolonego śledzika na nk... co sie na tym świecie wyrabia...
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 22:15
i chuj, nie rozumiem tylko zmian benhałera najbardziej mnie wkurwiło że nie zdjął Krzynówka który nic nie gra, wpuszczenie Łobodzińskiego pozostawię bez komentarza , ale jebać to ! Gorzej być nie może
Ostatnio edytowany przez: DeeMeN., 9 września 2009, 22:21 [1 raz(y)]
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.