Ogólnie polsat nie chciał go pokazywać tym razem, ale odnotowali bardzo dużo lisów, maili, telefonów z prośbami, aby pokazać kevina i udało się, kevin znów zagości w naszych domach
Panowie bardzo ważne pytanie za milion zł. Którego dnia świąt będzie leciał Kevinek
Bo już się nie moge doczekać
A chcieli już w tym roku odwołać . Rok temu na demotach było żeby odwołać Kevina , a w tym żeby znowu był Jednak tradycji nie da się zniszczyć .
Ogólnie polsat nie chciał go pokazywać tym razem, ale odnotowali bardzo dużo lisów, maili, telefonów z prośbami, aby pokazać kevina i udało się, kevin znów zagości w naszych domach
Święta bez niego to nie Święta
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
Panowie ! Nie ma ktoś może pliku word który po otwarciu wyświetli błąd ?? To znaczy jak komuś go wyśle to otworzy się ale wyskoczy błąd i nie będzie nic w środku albo jakiś ciekawy kod. Pilne !! Muszę zyskać na czasie
Hm... nie wiem o jaki błąd chodzi ale jak ktoś ma office 2007, a zapiszesz dokument w wersji 97-03 to po otwarciu dokumentu wyskoczą znaczki. Problem w tym, jak otworzy na właściwej wersji, a tam jakieś inne duperele będą napisane.
o jaki kolwiek byle nie tak co sam wymieniłeś - to jest za proste musi być coś co na 100% nie wyjdzie
poszukaj na necie uszkodzonego pdf - ja ostatnio ten probowalem skopiowac i nie dalo sie - http://porady.biz/pliki/DE-Angestellte%20in%20der%20Rechtsanwaltskanzlei.pdf
skopiuj tyle razy ile stron potrzebujesz i wysylaj na "zaliczenie"
Gdzie mogę oddać auto na złom, dostać kwitek i go wyrejestrować...chyba ze ktoś chętny na Renault 19 Chamade z 94 roku
opchnij- sa firmy ktore skupuja kazdy samochod- duzo nie daja ale zawsze to lepsze niz placic 500 zl za zlomowanie oficjalne. tylko pamietaj o spisaniu umowy - i danych kupujacego z dowodu
Panowie ! Nie ma ktoś może pliku word który po otwarciu wyświetli błąd ?? To znaczy jak komuś go wyśle to otworzy się ale wyskoczy błąd i nie będzie nic w środku albo jakiś ciekawy kod. Pilne !! Muszę zyskać na czasie
Hm... nie wiem o jaki błąd chodzi ale jak ktoś ma office 2007, a zapiszesz dokument w wersji 97-03 to po otwarciu dokumentu wyskoczą znaczki. Problem w tym, jak otworzy na właściwej wersji, a tam jakieś inne duperele będą napisane.
o jaki kolwiek byle nie tak co sam wymieniłeś - to jest za proste musi być coś co na 100% nie wyjdzie
poszukaj na necie uszkodzonego pdf - ja ostatnio ten probowalem skopiowac i nie dalo sie - http://porady.biz/pliki/DE-Angestellte%20in%20der%20Rechtsanwaltskanzlei.pdf
skopiuj tyle razy ile stron potrzebujesz i wysylaj na "zaliczenie"
Jest prostszy sposób, w dodatku działający na każdy plik, próbowane na zaliczeniach w excessie, wordzie i ppt
Wystarczy otworzyc jakis plik w notatniku i zwyczajnie usunąć część kodu z tamtąd
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
nie ma takiej opcji. Musisz skorzystać z opcji multiroom.
sa takie opcje - poczytaj na forach, poszukaj np. na elektroda.pl
Też ostatnio sporo czytałem, ponieważ sam dokonywałem wyboru telewizji satelitarnej. I z tego co mi wiadomo nie ma możliwości rozdzielenia Nki na dwa pokoje, nie dokupując dekodera. Tym bardziej, że karty są parowane z dekoderami co uniemożliwia taki proces. Jedyną możliwością jest dostępny od grudnia multiroom w N. Rozdzielić można cyfrę, nie wiem jak z polsatem. Tylko, że do tego i tak potrzeba trochę pieniędzy. Rozdzielić bez dodatkowych kosztów możesz kablówkę, którą odbierasz tylko przez wejście antenowe w telewizorze.
@UP.
Powiedz dokładnie o co chodzi, ponieważ nie ma nic trudnego w montażu anteny satelitarnej, więc może się okazać, że pomożemy Ci na forum
Orientuje sie ktos czy w jakims markecie jest promocja na kinecta do xbox-a 360. Wogole ma to ktos ? slyszal jakies opinie?.
Interesuje mnie sam kinect ale z takim zasilaczem bo sa kinecty ktore smigaja tylko pod nowe iksy slimy.
Tez sie zastanawialem czy tego nie kupic ale po glebszym namysle i wyprobowaniu odechcialo mi sie,nie podoba mi sie to opoznienie w ruchach wzgledem ekranu i nie zawsze prawidlowo odczytuje kazdy ruch,podobno The move na psx3 o wiele lepsze...jak chcesz kupic tanio popatrz na allegro.
Orientuje sie ktos czy w jakims markecie jest promocja na kinecta do xbox-a 360. Wogole ma to ktos ? slyszal jakies opinie?.
Interesuje mnie sam kinect ale z takim zasilaczem bo sa kinecty ktore smigaja tylko pod nowe iksy slimy.
Tez sie zastanawialem czy tego nie kupic ale po glebszym namysle i wyprobowaniu odechcialo mi sie,nie podoba mi sie to opoznienie w ruchach wzgledem ekranu i nie zawsze prawidlowo odczytuje kazdy ruch,podobno The move na psx3 o wiele lepsze...jak chcesz kupic tanio popatrz na allegro.
w ktorym markecie mozna wyprobowac ?
ja ostatnio sie zastanawialem, po glebszych przemysleniach odpuscilem tego kinecta
niewiem, koles ma...na youtube fajnie to wyglada w rzeczywistosci jedna wielka kupa
niewiem, koles ma...na youtube fajnie to wyglada w rzeczywistosci jedna wielka kupa
W weekend widziałem w Auchanie.
Od pewnego czasu stoi w Galaxy koło Croppa, na I piętrze.
Gdzie mogę oddać auto na złom, dostać kwitek i go wyrejestrować...chyba ze ktoś chętny na Renault 19 Chamade z 94 roku
Xedos i CarGryf w Stobnie, 9 na 10 aut, jest zlomowanych w tych dwoch firmach.
Lepsza opcja, jest jednak znalezienia ogloszenia firm, ktore skupuja samochody, w Kurierze w dziale ogloszen jest ich zawsze kilka. Pamietaj, tylko zeby dobrze sporzadzic umowe sprzedazy (zaoszczedzisz sobie klopotow). Wzor umowy dostepny na stronie UM Szczecin, lub na sali- Biura Obslugi Interesantow (przy wejsciu, w regalach).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/12/2010 20:49
Jest jakaś strona na której zapisywana była by historia granych kawałków z radia?
Szukam piosenki, wiem tylko tyle, że grana była na Chilli Zet dziś po 8:00.
Jest jakaś strona na której zapisywana była by historia granych kawałków z radia?
Szukam piosenki, wiem tylko tyle, że grana była na Chilli Zet dziś po 8:00.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.