Ty Mateusz a ty nie umiesz korzystac z wyszukiwarki? zadajesz pytania jedno po drugim a to numerek albo Heide Park albo jak dojechac a teraz Szwajcaria ,zdecyduj sie w koncu gdzie jedziesz bo rozrzut masz dosc duzy
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/07/2008 08:57
Mam pytanie. Jakie polecilibyście hotele, pensjonaty czy domki w takich miastach jak Wrocław, Poznań i Łódź? Chodzi mi o sprawdzone przez Was. Chodzi o wyjazd kilkudniowy dla dwóch osób.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
zna ktoś może jakiś serwis gdzie można zobaczyć pogodę dla Pomorza Zachodniego na najbliższy miesiąc?
Ogólnie polecam ICM http://meteo.icm.edu.pl/ , aczkolwiek jako student geografii mogę Ci stanowczo odradzić takie prognozy (na najbliższy miesiąc), gdyż nawet zapowiedzi na następne 7 dni sprawdzają się może w 30%...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Mam pytanie. Jakie polecilibyście hotele, pensjonaty czy domki w takich miastach jak Wrocław, Poznań i Łódź? Chodzi mi o sprawdzone przez Was. Chodzi o wyjazd kilkudniowy dla dwóch osób.
Wrocław
warunki takie powiedzmy kolonijne ale ogolnie jest ok i przede wszystkim dobra cena maja dwie miejscowki jedna jest 5-10 minut piechta do starego rynku czyli praktycznie samo centrum a druga troche dalej ale jest tansza
zna ktoś może jakiś serwis gdzie można zobaczyć pogodę dla Pomorza Zachodniego na najbliższy miesiąc?
Ogólnie polecam ICM http://meteo.icm.edu.pl/ , aczkolwiek jako student geografii mogę Ci stanowczo odradzić takie prognozy (na najbliższy miesiąc), gdyż nawet zapowiedzi na następne 7 dni sprawdzają się może w 30%...
Ja polece www.twojapogoda.pl jeśli chodzi o opady mozna sprawdzic z dużą dokładnoscią bo maja fajne radary opadów, ale jeśli chodzi o prognozy długoterminowe to zgodze sie z przedmówcą
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Wrocław
warunki takie powiedzmy kolonijne ale ogolnie jest ok i przede wszystkim dobra cena maja dwie miejscowki jedna jest 5-10 minut piechta do starego rynku czyli praktycznie samo centrum a druga troche dalej ale jest tansza
Coś bardziej romantico by się przydało
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Z tego co pamietam, zawodnik moze nawet ruszyc z pilka na bramke samemu i miec sam na sam...przynajmniej kiedys tak bylo
Teraz możesz kopnąć piłkę na odległości bodajrze 65 cm i jeszcze raz kopnąć. Ale 2 raz kopnąć może tylko zawodnik, który strzelał karnego. Jak źle napisałem to poprawcie
Wrocław
Coś bardziej romantico by się przydało
Romantico Wrocław
ten jest fajniejszy kiedys mialem przyjemnosc bardzo fajna lokalizacja swietne warunki blisko centrum w zasiegu caly ostrow tumski "most zakochanych" itp.
ale cena tez romantico :/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.