Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/01/2009 17:54
http://www.allegro.pl/search.php?string=vandal&us_id=170945&country=1
Masz tu sklep, który jest na Krzywostego po prawej stronie zamawiasz przez allegro i osobiście u nich odbierasz.
Znaczy sie idziesz najpierw do nich przymierzasz itp. a potem zamawiasz za mniejszą cenę i odbierasz w sklepie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/01/2009 18:18
Kolego, z własnego doświadczenia wiem ( a mam 2 pary vandali), że po takie buty to tylko do Berlina, albo allegro. W Polsce to nie masz co patrzeć nawet. Nie mówię nawet konkretnie o Szczecinie. Takich butów nie znajdziesz w Poznaniu Warszawie czy Krakowie nawet. Najlepsza opcja to na Kudam do Berlina skoczyć i tyle. W dodatku pozwiedzać Berlina trochę, mecz Herthy zahaczyć
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/01/2009 13:53
Czy orientuje sie ktos jak to jest w simlpusie z tymi darmowymi rozmowami i esami do wybranej osoby poniewaz na stronie plusa nic nie znalazlem....?
Czy orientuje sie ktos jak to jest w simlpusie z tymi darmowymi rozmowami i esami do wybranej osoby poniewaz na stronie plusa nic nie znalazlem....?
mniej więcej tak, że musisz zasilić konto kwotą 30zł i przez 15 dni(50zl -30 dni) możesz gadać za darmo z jednym wybranym numerem prawie jak za darmo
*104*11*48numer_telefonu# i doładowujesz konto.
Madonna wystąpi 15 sierpnia na warszawskim lotnisku Bemowo. Ujawniono ceny biletów na polski występ gwiazdy. Za najtańsze bilety na koncert Madonny w Warszawie trzeba będzie zapłacić 220 zł. Będą to miejsca stojące. Aby dostać się pod scenę lub skorzystać z miejsc siedzących należy nabyć wejściówkę w cenie 400 zł. Najdroższe bilety, pakiet VIP, dostępne będą w cenie 1100 zł. Dla posiadaczy tego typu wejściówek zostanie przygotowany specjalny namiot z cateringiem.
Sprzedaż biletów rozpocznie się 20 lutego 2009 roku na www.livenation.pl, www.allegro.pl, www.eventim.pl.
Kolejna część niezwykle udanej trasy koncertowej Madonny "Sticky & Sweet Tour", dotychczas najbardziej dochodowej w historii trasy koncertowej artysty występującego solo, rozpocznie się 4 lipca w Londynie. W ramach trasy Madonna odwiedzi miejsca, w których dotychczas nie występowała: Werchter (Belgia), Marsylia (Francja), Hamburg (Niemcy), Oslo (Norwegia), Helsinki (Finlandia), Tallin (Estonia), Lublana (Słowenia), Rumunia, Węgry, Serbia i Bułgaria, co zostało potwierdzone przez Live Nation. Artystka powróci również, po ponad 15 latach, do Mediolanu (Włochy), Madrytu (Hiszpania), Göteborg’a (Szwecja) oraz Monachium (Niemcy).
Koncert to nie jedyna atrakcja dla fanów Madonny. Już w kwietniu na ekrany polskich kin trafi jej film. Więcej informacji na ten temat dostępnych jest tutaj.
ciekawa stronka przy pomocy której można sobie ściągnąc simlocka z Nokii bez kabelka udało mi się wkońcu Nokie 6020 okiełznac choc na wielu forach twierdzono że z tego modelu bez kabla locka się nie ściągnie...a już byłem gotów troche złociszy w tym celu wydac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/02/2009 20:06
Szukam mieszkania 2 pokojowego sloneczne ,zdroje ,bukowe w miare przystepnej cenie,posiada moze ktos takowe informacje lub chce wynajac jezeli tak to pisac prosze na gg 7578636
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/02/2009 22:22
U Was też tak lipnie chodzi konto na Interii? Nie mogę się wogólę zalogować. Pisze mi że wpisuję nie poprawne dane:/ Konto mam od paru lat już i nie chce go utracić:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.