Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/11/2012 22:22
Mam taki problem. Otrzymałem niedawno od Orange smsa o następującej treści "W związku z naruszeniem 31.PKT.1.4 Regulaminu Świadczenia Uslug Telekomunikacyjnych PTK Centrtel wypowiada umowe o świadczeniu usług." i kompletnie nie wiem o co biega. Nic z tą kartą nie robiłem, a była ona spokojnie w telefonie a teraz mam ją zablokowaną i nie moge wykonać żadnego połączenia. Miał ktoś z was też tak moze?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/11/2012 22:28
http://www.orange.pl/kid,4002278347,id,44400083,title,naruszenie-regulaminu-zerwanie-umowy-,forumthread.html takie coś znalazłem nie wiem czy pomoze
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
W tym punkcie mamy takie coś: "1.4 wykorzystywania numerów abonenckich aktywowanych w sieci Operatora do kierowania do sieci Operatora ruchu telekomunikacyjnego z innych sieci telekomunikacyjnych bez zgody Operatora lub do kierowania ruchu telekomunikacyjnego w ramach sieci Operatora za pomocą adaptera bez zgody Operatora" .
W sumie dziwna sytuacja, napisz maila na [email protected] i powinni Ci wyjaśnić. Być może czeka Cię wycieczka do salonu, ale w sumie wolałbym na Twoim miejscu pierw napisać maila, bądź przedzwonić na BOK (*100 - 1,5 zł za całe połączenie).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/11/2012 22:36
z tego co piszą na tym forum orange to babka skorzystała z jakiejs usługi pakietowej połączeń czy czegoś i jej zablokowali nr. Ogolnie niezłe jaja
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/11/2012 14:50
Uzbierało mi się troche butelek ze skrzynkami po piwie gdzie można sprzedać wieksza ilosc bez paragonu najlepiej na prawy brzegu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2012 07:48
Zna sie ktos z was na teleskopach (w sensie tych duzych lunet)? Potrzebna porada gdzie mozna kupic, na co zwracac uwage, ew. doradzic przy wyborze. Teleskop ma byc dla amatora w tej kwestii na prezent
to zależo kolego co chce się obserwować? większa niż lornetka? do obserwacji przyrody, czy też krajobrazów? do obserwacji zwierząt, a może do obserwacji lecących samolotów, a może gwiazd? interesowałem się tym tematem pare tygodni temu pod względem lunety do obserwacji lecących samolotów. przy dużych przybliżeniach do lunety potrzebny jest solidny statyw, bo z ręki to teraz nie zrobisz dobrego zdjęcia z aparatu foto. a może chcesz podłączyć lunetę do aparatu foto lub lustrzanki? jeśli chodzi o producentów, rodzaje jest tego naprawdę w brud, do wyboru do koloru, a w necie na pewno znajdziesz dokładny opis jeśli wiesz do czego ona będzie służyć polecam na początek tą stronkę a potem po wyborze sprzętu poszukać o nim opinni samych uzytkowników i oczywiście najniższej ceny, bo sprawdzałem i naprawdę są z różnicowane ja na przykład zainteresowałem się takim modelem Yukon - tu akurat opcja bez statywu - wszędzie ją chwalą jaką jedną z lepszych na rynku w tej katewgorii
Jest jakaś aplikacja na androida z rozkładem jazdy komunikacji miejskiej?
ja mam "jak dojade" do ściągniećia w Google play na telefonie
Kosztuje to coś?
nie, ale bazuje na połączeniu z netem więc opłaca się jeśli masz pakiet internetowy (można też pobrać rozkłady na telefon ale jest to wtedy mniej funkcjonalne).
"Jak dojadę" nie pobiera całej bazy rozkładów naraz, tylko aktualnie sprawdzany przystanek/linię. MobileMPK oraz Transportoid pobierają całą bazę na starcie, więc luz. Oba programy są darmowe - Transportoid ma wersję płatną, która ma więcej funkcji. Jest jeszcze Scheuder Poland, ale nie pamiętam czy jest on w androidowym sklepie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.