"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/07/2012 21:19
Potrzebuje lot na teneryfę 1.09 - 08.09- fajnie jakby był w okolicach 800zł(w dwie strony). może jest ktoś tu kto umie to ogarnąć?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/07/2012 15:12
potrzebuje namiary na jakąś firmę w Szczecinie która podstawi mi kontener na odpadki głównie stare meble około 4m3. Jak ktoś zna to proszę o namiar i ewentualna cenę jaka biorą za kontener 4m3
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
witam Mam do was prośbę, jakiś czas temu padł mi zasilacz od subwoofera dla głośniczków creative 5.1 wiecie może gdzie mogę taki dokupić ?, albo nie potrafię szukać albo mam wielkiego pecha i nigdzie nie mogę znaleźć.. z góry dziękuje za pomoc .
Podeslij fotke tych glosnikow - bo ja mam takowy chyba.
Siemasz, parę dni wycięto mi z życiorysu powrócę dziś do Szczecina i się odezwę ze zdjęciem ,
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/07/2012 14:13
czy ktos mi powie skąd można znaleźć w necie, ewentua;nie ma na dysku i mógłby posłać kawałki quo vadis o Pogoni? ile ich było? w necie znalazłem tylko Pogoń Szczecin wita was. help
czy ktos mi powie skąd można znaleźć w necie, ewentua;nie ma na dysku i mógłby posłać kawałki quo vadis o Pogoni? ile ich było? w necie znalazłem tylko Pogoń Szczecin wita was. help
Niestety mam tylko w gównianej jakości z jakimiś przeskokami. Kiedyś szukałem lepszej ale bezowocnie. Miała być ponoć reedycja przy okazji nagrywania hymnu ale pomysł chyba padł. A szkoda.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.