Był może ktoś z Was , lub slyszal o szkolach zagranica a wszczegolnosci w USA takich co sie jedzie na pol semestru lub na caly semestr ?
Chodzi Ci o szkoly czy studia? Bo jezel studia to sprawdz program Socrates-Erasmus (-->google) oraz to z jakimi szkolami Twoje studia wspolpracuja w kwestii wymiany 100dentow...
Np moja uczelnia AM wspolpracuje z:
Fachhochschule Furtwangen (Niemcy) – www.fh-furtwangen.de
Fachhochschule Flensburg (Niemcy) – www.fh-flensburg.de
Fachhochschule Oldenburg/Ostfriesland/Wilhelmshaven (Niemcy) – www.fh-oow.de
Universitat Politecnica de Catalunya (Hiszpania) – www.upc.es
Tampere Ammattikorkeakoulu (Finlandia) – www.tpu.fi
Liverpool John Moores University - www.ljmu.ac.uk
pamietam ze kiedys ktos umieszczal stronke z ktorej mozna bylo pobrac darmowe tapety wygaszacze motywy do sony ericssonów niestety nie moge znalesc ... pomożecie ??
Taka ciekawostka,bardziej spodziewalbym sie takiego ruchu po Wisle niz Cracovii,zobaczymy jak im wyjdzie z zastosowaniem bo z tym maja najwieksze problemy...choc smieszne to zrobili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/02/2007 21:54
``Argentyńscy chuligani piłkarscy dzielą się swoimi doświadczeniami z zagranicznymi pseudokibicami, szczególnie z Kolumbii i Meksyku - podała gazeta sportowa Ole Gazeta poinformowała, iż członkowie ekstremalnych grup chuliganów sportowych wyjeżdżają do wymienionych krajów, by dzielić się doświadczeniami, metodami destrukcyjnego działania na stadionach z tamtejszymi awanturnikami i ich organizacjami. Przekazywanie doświadczeń odbywa się odpłatnie - w amerykańskich dolarach podkreśla Ole - i dotyczy m.in. śpiewów na trybunach, sposobów używania niebezpiecznych przedmiotów, metod uzyskiwania pieniędzy od szefów klubów i piłkarzy.
Gazeta podaje do wiadomości, iż w ostatnim okresie przedstawiciele futbolowych chuliganów meksykańskiego klubu UNAM Pumas dwukrotnie byli w Buenos Aires, by z pierwszej ręki uzyskać informacje o działaniach pseudokibiców Boca Juniors, nazywanych "La Doce" (12. gracz). Ole podkreśla, iż meksykańscy wysłannicy mieszkali w pięciogwiazdkowym hotelu, a po powrocie do kraju wymieniali z Argentyńczykami uwagi w korespondencjach e-mailowych.``
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/02/2007 14:11
Wie ktoś gdzie można kupić buty firmowe Nike (głównie chodzi o Court Tradition - wiązane albo na rzepy, lub tego typu) w normalnych rozmiarach czyli 43-44 ? Lub gdzie jest duży wybór butów firmowych ? (nie chodzi mi o Krzywoustego ani Planet Sport bo tam już byłem i są tylko skrajne rozmiary..)
I czy opłaca się jechać do Niemiec np: Schwedt (nie licząc benzyny). Orientuje się może ktoś w cenach i zasobach ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/02/2007 15:01
W Shwedt w "Oder Center" w sklepie " Sport 2000" przy samym wejsciu jest dosc spory wybór butów Według mnie opłaca się bo sam się tam zaopatruje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/02/2007 17:13
jakiego pre-paida polecacie? wczesniej korzystalem z POP/Orange, ale z tego co czytam to najdrozsza siec i jakies glupie promocje w stylu doladuj pomiedzy 2 a 2:30 a dostaniesz 12% wiecej na smsy wyslane po 7 wieczorem...
38 lev-4320pkt uff pozniej juz kociol sie robil po 20.000tys hp maja...
39 level 4635 pktow kociol sie robi jak maja po 25000hp a te chlopaczki w 39 maja 25001 albo 35001hp. nie pamietam ale z 11 tymi najlepszymi dzialkami i wodnymi spowalniaczami nie dalem rady.
ja wlasnie skonczylem gierke 39 lvl 5630 pkt ostatnie lvl to juz mam same ulepszone combo tauery
39 jest ostatni ;] Tylko nie wiem jakim cudem tyle pkt nabiłeś bo ja skończyłem z 4363 (możliwe, że więcej przepuściłem ale nakupowałem tyle żyć ze gra skończona, a ja mam jeszcze 19
Mój wynik 6966 i zostało 17 żyć a mam pytanie jak można nabić 200000 pkt i widziałem w liście najlepszych że ziomeek miał 117 żyć
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
jakiego pre-paida polecacie? wczesniej korzystalem z POP/Orange, ale z tego co czytam to najdrozsza siec i jakies glupie promocje w stylu doladuj pomiedzy 2 a 2:30 a dostaniesz 12% wiecej na smsy wyslane po 7 wieczorem...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2007 08:48
``ntel podczas konferencji ISSCC (Integrated Solid State Circuits Conference), odbywającej się w San Francisco, przedstawił działający prototyp 80-rdzeniowego procesora. Układ ten nosi obecnie nazwę Intel Teraflops Research Chip i zgodnie z nazwą osiąga wydajność na poziomie 1 teraFlop (bilion operacji zmiennoprzecinkowych na sekundę) przy taktowaniu 3,16 GHz. Procesor ten składa się z matrycy 80 rdzeni, ułożonych w prostokącie o wielkości 8 na 10 rdzeni. Układ ten przy prędkości 3,16 GHz pracuje z napięciem 0,95V, osiągając pobór mocy na poziomie 62W. Ponadto według projektantów układ ten może osiągnąć prędkość 5,7 GHz, uzyskując wydajność 1,81 teraFlop. Procesory korzystające z tych rozwiązań mają trafić na rynek w przeciągu najbliższych 5 – 10 lat.``
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2007 09:32
A Polacy teraz na MŚ w hokeju na hali (unihokeju) graja swietnie. Juz polfinal, wszystko wygrywaja. Widac, że te lata to dla Polski bardzo udane!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.