Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2007 16:06
przygotowania sa w koncowej fazie - jezeli nie macie o tym pojecia to sie nie wypowiadajcie... Tall Ships zapowiada sie naprawde rewelacyjnie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2007 21:09
Nie przesadzajmy, że zapowiada się rewelacyjnie. Bo wynika, że około 50% szumnych zapowiedzi uda się zrealizować, z całym szacunkiem, dla ludzi faktycznie dbających by wyszło rewelacyjnie. I oby tak było, niech będzie nawet przyzwoicie to już będzie sukces.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2007 22:50
z tego co sie orientuje to Szczecin wiedzial ze bedzie organizatorem jakies 3 lata temu, a za remont walow tak na powaznie wzieli sie pol roku temu. i teraz wszystko w pospiechu zeby tylko zdazyc na czas, a mozna bylo wczesniej na spokojnie sie zajebiscie przygotowac..
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/05/2007 14:12
Wlasciwie co sie zmienilo? Jestem szarym obywatelem i nie azuwazylem niczego oprocz paru nowych wiat na przystankach komunikacji miejskiej czy modernizacji drog.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/05/2007 18:10
[Moorhunt] - Najlepszy Downloader w Sieci !
Witam Chce Wam zaprezentowac super program do sciagania i jego polecam
Stronka Moorhunt: http://moorhunt.pl
Forum Moorhunta: http://darkmoor.webd.pl ( Forum w strasznie szybkim tepie sie rozwija)
Programem sciagamy poprzez skrzynki (polecam2,YAHOO,WP,GMAIL) dlatego idzie nam max lacza] niepotrzebujemy zadnych seedow, nie ma zadnych obciazonych skrzynek, w programie sa statystyki sciagania/upania, jest kolejkowanie(dajemy 3filmy sciaga 1st film max i dopiero po jego sciagnieciu zabiera sie za nastepny,nie tak jak w torrentach ze wszystkie i nam zanizaja download)
Na neo 512 sciagamy film w 3h wiec maximum,jest lepszy od torrentow od bearshare,kaza,emule,stron jak rapidshare,megaupload,filefactory.Tego programu szukaliscie!
Zapraszam na forum tam wszystko jest opisane jak sciagac/upac.
Żeby nie było : to nie jest mój autorski tekst. Ale się w 100% z nim zgadzam. Łącze mam 256 kb/s, normalnie max. prędkość ściągnia wynosi 30 kb/s, a przez moorhunta średnio mi idzie 35. Naprawdę polecam
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.