Jesli nie musi być oryginalna to w MEDIA SERVIS na Pocztowej
Mam możliwość zakupu PS 2 z tym, że podobno nie jest ona przestrojona na system DVD i czyta jedynie pliki Compakt Dosc w systemie Pal. Kompetnie nie mam pojęcia o co chodzi...jakie gry będą łazić, jakie nie? Jaki jest koszt takiego przestrojenia i gdzie to wykonać, a może jet na forum jakiś "monter" .
Aha. Kompletnie nie mam zielonego pojęcia o czym pisze ale tak zostalo mi to przekazane
Miałem kiedyś takiego pleja, z tym, że kope lat temu, wziełem, bo też się nie znałem. W skrócie, z tego co zrozumiałem plej jest przerobiony, ale czyta tylko gry nagrane na poczciwych CD. Z racji pojemności płytki 700 mb, wiele tam nie wejdzie. I ja już dawno temu nie miałem zbytnio w co grać. Bo KAŻDA ogółem gra, zajmniej Ci więcej niż te podstawowe 700 mb.
Czyli plej sprawny, ale pograsz tylko w kilka dosłownie gier, i nic z nowości. Bo każda szanująca się gra, nawet okrojona z muzyki, i filmików nie zmieści się na poczciwym cd. Kwestia " przeróbki " tego to zwyczajnie wstawienie nowego czipa, koszta chyba do 150 zeta, i pochulasz bracie we wszystkie nówki gierki, a i czip napewno najbardziej na czasie, ze wszystkimi bajerami, moze nawet filmy divix itp.
Kupic mozna jak działa laser jeszcze, ale nie pograsz w nic, poza kilkoma grami z 2000 roku . Wstawisz czipa do 150 jakoś i full wypas, radochy na całą zime .
P.S. Chyba, że można to "przestroić", ale typ tylko tak Cie naganiał, licząc, że pleja opyli. Takie moje zdanie, bo osobiście o wersji DVD i Cd coś zrobić nie zrobić nie słyszałem. Według mnie czyta tylko CD, i chyba taka jest sprawa . Pozdro .
Ostatnio edytowany przez: cypis, 15 listopada 2009, 22:41 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/11/2009 17:35
W Niemczech sama plakietka kosztuje 5 euro.Najlepiej chyba po drodze zahaczyć o Pasewalk lub Prenzlau , tam wstapić do urzędu dzielnicowego lub wydziału komunikacji miejskiej. Jeśli jednak wyjeżdzasz w weekend to akurat urzędy sa pozamykane , wystarczy jednak jak zajedziesz na jakis autoryzowany warsztat samochodowy lub stacje diagnostyczną . Nie musisz dobrze znac języka , na pewno bez problemu się dogadasz.
Z tego co wiem to tez gdzieś w Szczecinie jest możliowść kupna plakietki ale cena wynosi ok.180 zł.
Tak czy inaczej lepiej się w nią zaopatrzyć bo mandat wynosi 40 euro.
PS.malcoolm - ty to masz zdrowie , nawet na blogu kobieta przedsiębiorcza się udzielasz , podziwiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/11/2009 22:22
Co do Lockerz- dzis podochodzilo sporo nagrod do Polakow. W tym konsole, PSP, gry na X boxa, PSP czy PS3, skiny do telefonow i koszulki. Teraz kto mial watpliwosci, ze naprawde mozna tam dostac X-Boxa, PSP czy I Phony za praktycznie nic nie robienie powinien juz nie miec watpliwosci przykladowy screen PSP z dzis
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/11/2009 16:36
słuchajcie, znacie może jakieś miejsca w Szczecinie gdzie można potrenować jazdę samochodem. Moja dziewczyna robi w tej chwili kurs prawa jazdy, więc zależy mi na jakichś placach na które mozna bez problemu wjechać i na których bedzie mogła w mojej asyscie trochę potrenować. Znacie jakies tego typu dostępne place? Parkingi hipermarketów sa nam znane.
słuchajcie, znacie może jakieś miejsca w Szczecinie gdzie można potrenować jazdę samochodem. Moja dziewczyna robi w tej chwili kurs prawa jazdy, więc zależy mi na jakichś placach na które mozna bez problemu wjechać i na których bedzie mogła w mojej asyscie trochę potrenować. Znacie jakies tego typu dostępne place? Parkingi hipermarketów sa nam znane.
Prezydent Serbii oskarżony o spożywanie alkoholu podczas meczu
Prezydent Serbii napił się szampana podczas meczu piłkarskiego i najprawdopodobniej będzie musiał za to słono zapłacić. Stanie przed sądem razem z tamtejszym ministrem sportu i szefem federacji piłkarskiej.
Spożywanie alkoholu w Serbii w miejscach publicznych jest surowo karane. Jednak tuż po meczu z Rumunią (5:0), który ostatecznie dał Serbom awans na mundial, prezydent Boris Tadić, minister sportu i szef Serbskiej Federacji Piłkarskiej zostali sfotografowani z kieliszkami szampana w ręku.
Całej trójce grozi kara w przedziale 150-1500 dolarów. Rozprawa z ich udziałem została wyznaczona na 1 grudnia.
Tadić nie przyznał się do zarzucanej mu winy. Powiedział po meczu, że jedynie trzymał kieliszek w ręku, by wznieść toast, ale zadeklarował, że jest gotowy zapłacić ewentualną karę.
Prezydent Serbii oskarżony o spożywanie alkoholu podczas meczu
Prezydent Serbii napił się szampana podczas meczu piłkarskiego i najprawdopodobniej będzie musiał za to słono zapłacić. Stanie przed sądem razem z tamtejszym ministrem sportu i szefem federacji piłkarskiej.
(...)
przynajmniej jako tako traktują równo ludzi i z góry i z dołu. U Nas ukaranie szacownego grona - choćby panów z ulicy Miodowej w Warszawie, które na meczach lubi sobie kilka seteczek wlać do ust - nawet z odpowiednimi przepisami byłoby raczej niemożliwe... Cóż - Polska.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.