niby tak ale na crisie masz praktycznie wszystko w PL i w streamie przez www wiec mozna spokojnie w pracy ogladac nie instalujac zadnego oprogramowania a oprocz noznej na crisie jest jeszcze siatka, reczna, kosz
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/03/2009 22:44
Ta Real co został skarcony to nie mam pytań, nie istniał. A Bayern niby w lidze cienko, z pucharu Niemiec w fatalnym stylu odpadł, kryzys? w dwumeczu w LM 12 bramek strzelonych ...
Napi sciagnelo mi jakies napisy, bestplayer tez, ale chyba to nie sa do tej wresji- na poczatku pare zdan jest napisane a potem ktos dalej gada (jak pompki w celi ktos robi i napisow zadnych nie ma...?
może i toczy się w Ameryce, ale aktorzy mówią z angielskim akcentem przez co film zachowuje chodź troszke "angielszczyzny"
Napi sciagnelo mi jakies napisy, bestplayer tez, ale chyba to nie sa do tej wresji- na poczatku pare zdan jest napisane a potem ktos dalej gada (jak pompki w celi ktos robi i napisow zadnych nie ma...?
Też widziałem te napisy, jednak nie pasują one do tej wersji. Napisy są w trakcie realizacji, trzeba poczekać jeszcze parę dni
Na Narutowicza koło Wydziału Prawa jeszcze niedawno ksero na parkingu po 8 gr za strone było. Tylko tam sie prawcownicy czesto zmieniaja, nie wiem jak z jakoscia. jak nie to dobrze kseruja na rogu Piastow i ku słoncu, w takim baraczku kolo autokomisu, wejscie od ku sloncu. cena chyba 10 gr, przy takiej ilosci mozna ponegcjowac. Ladnie kseruja na dobrym papierze (o wysokiej gramaturze).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/03/2009 12:56
Znów można się uśmiać z polskiej policji Dziś w TV pokazali materiał w sprawie tego gościa co go przez pomyłkę zwolniono z więzienia, 3 albo 4 policjantów w obecności TV przeszukiwali jego mieszkanie, po tym jak sobie poszli pokazane jest jak gościu wychodzi z szafy Kabaret na maksa
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Znów można się uśmiać z polskiej policji Dziś w TV pokazali materiał w sprawie tego gościa co go przez pomyłkę zwolniono z więzienia, 3 albo 4 policjantów w obecności TV przeszukiwali jego mieszkanie, po tym jak sobie poszli pokazane jest jak gościu wychodzi z szafy Kabaret na maksa
to nawet nie jest smieszne. typ chce pozew do sadu zlozyc i jak przyznaja mu odszkodowanie to bedzie ono z naszych kieszeni a nie niekompetentnego debila, ktory dopuscil do takiej sytuacji. wkurwia to strasznie i to nie tylko w tej sytuacji. za bledy idiotow placimy wszyscy...
co do ksero, robiłem na rogu uni lubelskiej i wojska polskiego, zapłaciłem 28.50 za ponad 400 kartek, jeśli kogoś by interesowało, dobra jakość, tylko nie robią kser kolorowych :/
to nawet nie jest smieszne. typ chce pozew do sadu zlozyc i jak przyznaja mu odszkodowanie to bedzie ono z naszych kieszeni a nie niekompetentnego debila, ktory dopuscil do takiej sytuacji. wkurwia to strasznie i to nie tylko w tej sytuacji. za bledy idiotow placimy wszyscy...
Dlatego skoro nawalali to powinni go zostawiać. Został wypuszczony (a nie uciekł) i tak powinno zostać.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2009 10:58
``Po powrocie rozpoczęliśmy serię gier kontrolnych. W całym okresie przygotowawczym rozegraliśmy 10 gier, z których 4 wygraliśmy, 2 zremisowaliśmy i 4 zremisowaliśmy. Zdobyliśmy 15 bramek, a straciliśmy 12.``
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.