Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2008 13:07
ma ktoś albo zna kogoś kto ma do sprzedania samochód ? tak za 3 tys., nie zajechany zbytnio, nie sypiący się i w miarę żeby wyglądał najlepiej po pierwszym właścicielu
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ma ktoś albo zna kogoś kto ma do sprzedania samochód ? tak za 3 tys., nie zajechany zbytnio, nie sypiący się i w miarę żeby wyglądał najlepiej po pierwszym właścicielu
...jak chcesz mam coś ekstra... tyle że na chromowanych szesnastkach także... aha no i nie wiem czy może być kabrio
...jak chcesz mam coś ekstra... tyle że na chromowanych szesnastkach także... aha no i nie wiem czy może być kabrio
HAHAHA, napewno sie skusi:d A tak na poważnie to chyba znam kogoś kto ma auto na sprzedaż. Sprobuje sie dowidzieć szczegółów i jak coś dam ci znać.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2008 15:55
znaczy wiem, że moja oferta trochę dziwne brzmi.. ale na razie potrzebuje coś do jeżdżenia.. a mam ograniczone fundusze... wydaję mi się że za 3 tys. zł można kupić może nie jakąś super furę ale chociaż w miarę przyzwoitą..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
znaczy wiem, że moja oferta trochę dziwne brzmi.. ale na razie potrzebuje coś do jeżdżenia.. a mam ograniczone fundusze... wydaję mi się że za 3 tys. zł można kupić może nie jakąś super furę ale chociaż w miarę przyzwoitą..
doloz jeszcze drugie 3 tys, to cos przyzwoitego kupisz, bo na tyle ile masz pieniedzy to oczekujesz zbyt wiele.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.