Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/11/2009 14:23
myśle, że Najman nie będzie miał nic do powiedzenia, walka będzie trwała do mementu w którym, któryś z sierpowych Pudziana wejdzie w szczęke Najmana
Tak się składa, że Najman do powiedzenia akurat będzie miał wiele - w końcu mlaskanie językiem do kamery wychodzi mu najlepiej ze wszystkiego. Marzy mi się krótka walka, która zakończy tą całą medialną błazenadę...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/11/2009 16:52
Gdyby zamiast Najmana walczył jakiś normalny, poprawny bokser,a nie oszołom mogłoby być ciekawie w stójce.. Dobry sierp i mogłoby być po zawodach, a tak to stawiam wszystkie pieniądze na Pudzianowskiego. Myślę, że od samego początku będzie chciał złapać naszego wspaniałego "el tosterona" i sprowadzić do parteru, a tam żaden bokser raczej nie miałby szans. Takiej kupie mięśni raczej nie da rady się wyrwać :p
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/11/2009 17:35
Starcie Pudziana z tym pajacem Najmanem to zwykłe "szoł" i raczej parodia sportów walki , widać jednak cel marketingowy został osiągnięty skoro interesują się tym pojedynkiem nawet typki pokroju malcoolma ktory jedyny "sport" jaki uprawia to snooker a najbardziej hardcorowym wydarzeniem w jego życiu było napisanie romantycznego wiersza poczym wrzucenie go na swojego bloga.
Zna juz ktoś pełną liste uczestników 12 KSW(chodzi mi o poważnych zawodników)? Z tego co już słyszałem ma być Daniel Dowda, mówi się o Karolu Bedorfie. Mam nadzieje że będzie można obejrzeć Mahmeda w akcji który ostatnimi czasy jest w wyśmienitej formie.
Prosze kogoś z administracji o wyjaśnienie dlaczego malcoolm bez powodu kasuje moje posty skoro nie złamałem regualminu?
Pewnie dlatego:
Starcie Pudziana z tym pajacem Najmanem to zwykłe "szoł" i raczej parodia sportów walki , widać jednak cel marketingowy został osiągnięty skoro interesują się tym pojedynkiem nawet typki pokroju malcoolma ktory jedyny "sport" jaki uprawia to snooker a najbardziej hardcorowym wydarzeniem w jego życiu było napisanie romantycznego wiersza poczym wrzucenie go na swojego bloga.
Regulamin:
3. wyzywania, ubliżania innym użytkownikom forum
Ja rozumiem, ze za soba nie przepadacie itd itd ale trzymaliscie poziom dyskusji Panowie a dzis obnizacie loty jadac sobie na forum personalnie- macie do siebie problem to wyjasnicie sobie to na zywo.
No i slusznie... lepiej tak niż cisnac sobie na forum
Hehe oby nie na stadionie bo jeszcze zakazy dostaniecie wedle nowej ustawy hehhe
malcoolmowi to nie grozi , on raczej na stadionie przy Twardowskiego nie bywa Łatwiej spotkać go na jakimś kółku recytatorskim Chociaż kto wie , w koncu marzenia się spełniaja tylko trzeba w nie mocno mocno wierzyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.