Pewnie jeszcze lombardu kolo miejsca zbrodni?
Zbrodnia doskonala....
Przypomina mi sie zabojstwo jakiejs babci z Podjuch. Sprawca zostawil zrabowany telefon w lombardzie oddalonym 100metrow od zabojstwa. Dodatkowo telefon zostawil dajac sie spisac z wlasnego dowodu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2009 11:31
Dzis o godzinie 1 w nocy widzialam na niebie latajace cos. Na poczatku pomyslalam o racach jednorazowych, poniewaz mialo czerwony kolor, ale ruszalo sie jednym torem poziomym i pojawialo sie seriami (1 kulka na poczatku i odstep dalej dwie kulki obok siebie). Chyba 4 byly takie serie. Na pewno nie byl to samolot, poniewaz nie bylo widac swiatelek migajacych. Na spalajace sie czastki w atmosferze to tez nie wygladalo, bo w koncu zbyt synchronicznie lecialo. Postawilam cala rodzine na nogi i oni tez nie mieli pojecia, co to jest. Czy ktos rowniez byl swiadkiem tych "kulek" lub potrafi mi wyjasnic, co to do cholery bylo?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2009 11:41
Tak, choc nie bylo to idealnie rowno z horyzontem, a troche po skosie. Wszystkie serie mialy te sama predkosc. Niestety nie zrobilam zadnego zdjecia z paniki, ale byly to doslownie czerwone kulki.
Tak, choc nie bylo to idealnie rowno z horyzontem, a troche po skosie. Wszystkie serie mialy te sama predkosc. Niestety nie zrobilam zadnego zdjecia z paniki, ale byly to doslownie czerwone kulki.
szybko, wolno? (w odniesieniu do samolotów, sond kosmicznych)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2009 14:40
Witam,
polecił by ktoś jakieś fajne konto oszczędnościowe lub może jakąś inną opcje gdzie można wpłacić pieniążki ( ok 20 tys ) żeby w miarę przyzwoicie na siebie pracowały.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Witam,
polecił by ktoś jakieś fajne konto oszczędnościowe lub może jakąś inną opcje gdzie można wpłacić pieniążki ( ok 20 tys ) żeby w miarę przyzwoicie na siebie pracowały.
mBank i lokaty bądź rachunek oszczędnościowy.
Mam tam dwa rachunki i kilka lokat wszystko jasno, przejrzyście i czytelnie.
Najlepszy bank w Polsce wg wielu rankingów od kilku lat.
Witam,
Lokata progresywna w BPH (jesli jeszcze jest), przy dobry zakreceniu 10 % na rok;-) od 10 tys w gore, plus druga osoba min. 1 tys.
Ktoś się orientuje co się dzieje z Ptakowymi nielotami ?? I starym i mlodym.
Odświeżyłem pamięć i wiem ze siedzieli w Brazylii, ale czy tak jest dalej ??
W aferze korupcyjnej stawiają zarzuty kolejnym umoczonym a im do dupska nikt sie jakos nie dobiera..
Panowie, a ja mam pytanie.
Nie wiedziałem za bardzo gdzie to wrzucić.
W aferze korupcyjnej stawiają zarzuty kolejnym umoczonym a im do dupska nikt sie jakos nie dobiera..
Obydwoje tam siedzą i raczej nikt długo im nikt nic nie zrobi bo Brazylia nie ma podpisanej umowy ekstradycyjnej z Polska
Panowie, a ja mam pytanie.
Nie wiedziałem za bardzo gdzie to wrzucić.
Obydwoje tam siedzą i raczej nikt długo im nikt nic nie zrobi bo Brazylia nie ma podpisanej umowy ekstradycyjnej z Polska
Stary ponoc czesto jest w Polsce. A co moga mu zrobic jak klubem kierowal caly czas przez posrednikow. Dawal kase, wydawal polecenia , ale papierki podpisywali inni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.