Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2007 07:02
Będąc na 4 miejscum po 35 okrążenaich bolid Kubicy psuję się =/a dokładniej nawaliła skrzynia biegów.... jak dla mnie szkoda.... bo mógł powalczyć o pudło... no ale coź... Jeszcze pokaże na co go stać wygrywa Raikonen z duża przewagą nad Alonso i Hamiltonem, na 4 miejscu kolega z zespołu polaka Heidfeld.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2007 16:20
wlasnie na tvp3 leci mecz Piast - KSZO... wlasnie Przewozniak mial idealna sytuacje do zodbycia bramki.. sam na sam, ale ja wporst spieprzyl.. a Tralka jak zwykle - nic nie prezentuje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2007 17:14
Jak mam obliczyć rozpad beta to mam użyć wzoru na beta + czy jest jakis inny wzór na beta bo jest na beta + i - jak to jest ? ;/
dobra juz wiem
Ostatnio edytowany przez: M_1948, 18 marca 2007, 19:10 [1 raz(y)]
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2007 21:45
Wie ktoś gdzie można dostać ładowarkę biurkową do Motoroli v 980 ? W internecie są do kupienia ale tylko oryginalne.. od 50 do 70 zł. Będę bardzo wdzięczny za jakieś info.
HEHE... wiadomo tylko w tych zlomach joye potrafia sie zepsuc... chopciaz ogolnie telefon sobie chwale a jeszcze takie jedno pytanko. czy oni maja prawo dac mi inny telefon o np. zblizonej cenie?
najprosciej zadzwon na infolinie poradni konsumenckiej 0 800 800 008 dodzwonisz sie do prawnik ai za free dostaniesz info co i jak
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/03/2007 19:54
Najdroższy telefon świata wart "jedyne" 1.3 miliona dolarów wykonany z najwyższej jakości złota plus 50 brylantów. Edit: miało być zdjęcie ale coś się nie chce pokazać.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/03/2007 21:23
Pytanko techniczne w sprawie mini wiezy/ zestawu kina domowego marki Aivio... Jak w tym cudzie przestawić zegar... isntukcja dość skapa, cudownego guziczka na pilocie z napsiem clock nie ma, a ja jeszcze nie wymyśliłem jak to przestawić...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.