Szalik ewoluował, teraz jest koszulą lub prześcieradłem. Dziwne, czyżby powszechnie znana z podawania samej prawdy i nieskazitelności gazeta wyborcza kłamała?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2011 17:29
Dno i padaka ta kurwa koszerna. Najpierw się jeden zjebał o kapsle a teraz drugi idiota odnalazł jako jedyny dziennikarz szalik Pogoni... mógł dodać jeszcze że to piłkarskiej i podejrzewani są kibole aby nikt nie miał wątpliwości czy to Pogoń 04, Pogoń Szczecin lub Pogoń Handball, Women!
Idiota goni idiotę w tym szmatławcu. Już niedługo ruszy bojkot "Gówno Prawdy"
Dno i padaka ta kurwa koszerna. Najpierw się jeden zjebał o kapsle a teraz drugi idiota odnalazł jako jedyny dziennikarz szalik Pogoni... mógł dodać jeszcze że to piłkarskiej i podejrzewani są kibole aby nikt nie miał wątpliwości czy to Pogoń 04, Pogoń Szczecin lub Pogoń Handball, Women!
Idiota goni idiotę w tym szmatławcu. Już niedługo ruszy bojkot "Gówno Prawdy"
Szkoda, że kibice nie wchodzą na drogę sądową. Wszystkie te sprawy wygrano by bez problemu, a wyborcza była by sponsorem nr 1 ruchu ultras
Potrzebuje opłacić mandat, i tak mi wsiądą na konto, a na odsetki nie mam ochoty więc, panie i panowie.
Co w takim przelewie uznać za nazwe przelewu, bo zamierzam płacić przez neta. Podać tam tą serie, numer ?.
Za mandat nie ma odsetek. Ja w tytule pisałem zawsze imie i nazwisko+ mandat karny
Może nie jako odsetki źle to ujełem, ale za niezapłacony kwit weszli mi swojego czasu na konto, i za zajęcia egzekucyjne ta firma, czy coś doliczyła sobie parę groszy, więc wiem, że i tak mi to gwizdną, a dodatkowo kosztów i tak ze sporej sumy nie chce doliczać. Dzięki za odp .
No, jak kiedyś komornik się zabierze za egzekucję to "odsetki" będą. Tak z kilkaset złotych spokojnie tych odsetek.
Kilkaset zlotych za mandat? Od lat place z duzym opoznieniem i na przyklad za mandat na kwote 100zl doliczaja jakies 8-10zl. Nie wiem jaka musiala by byc kwota mandatu zeby odsetki urosly do kilkuset zlotych. Bylo by to mozliwe, gdyby ktos nie zaplacil jakies wiekszej grzywny.
No, jak kiedyś komornik się zabierze za egzekucję to "odsetki" będą. Tak z kilkaset złotych spokojnie tych odsetek.
. Błąd. mandaty karne ściąga komornik sądowy i on pobiera jedynie jakieś śmieszne pare złoty za egzekucję. Jedyny wyjatek może nastąpić jeśli komornik sądowy (a wiec taki zwykły) już egzekwuje inne należności i następuje zbieg egzekucji. Ale tak czy siak, przy egzekucji z konta komornik może pobrać 8% sumy plus kwota za przelew. ALe przysługuje na to zażalenie i warto żalić, bo Sąd może obniżyć opłatę.
A co do egzekucji z konta, to o ile komornik skarbowy niewiele bieze, to tak na ogół banki maja w tabelach prowizji jakieś horrendalne sumy za wykonania zlecenia egzekucyjnego, czyli w sumie za de facto zwykły przelew.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/05/2011 15:17
Potrzebuje taniego noclegu w stolicy na 2-3 dni pod koniec czerwca. Ma ktos cos sprawdzonego? Warunki nie musza byc "mega" interesuje mnie bardziej w miare dobra komunikacja z centrum. Z gory dzieki za namiary
Potrzebuje taniego noclegu w stolicy na 2-3 dni pod koniec czerwca. Ma ktos cos sprawdzonego? Warunki nie musza byc "mega" interesuje mnie bardziej w miare dobra komunikacja z centrum. Z gory dzieki za namiary
Tani, tzn. napisz do ilu Cię interesuję to postaram się coś podpowiedzieć.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych. W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów. Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.