Ja tam nie wiem czym się kierować konkretnie ale obadaj: procesor(jaka szyna itd.), ile ram, kartę graficzną i dysk. To tak w podstawie bo każdy ma inne kryteria. Jeden woli mega wyjebaną kartę graficzną kosztem np. dysku albo ramu...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2009 12:35
Pub Bosun
Al. Jana Pawła II 9 (popularne Fontanny Szczecińskie, drugi lokal od Pl. Grunwaldzkiego)
Szczecin
Rezerwacja: osobiście lub pod nr tel. 792 460 444
Spotkanie kibiców Barcy na mecz z Realem
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2009 14:52
czy ktos z forumowiczow robi moze obecnie w budowlance albo zna rynek na dzien dzisiejszy i moze mi powiedziec na ile cena w PROJEKCIE jest realna a jesli jest zanizona to ile w przyblizeniu kosztuje teraz realnie wybudowanie takiego albo podobnego domu w Szczecinie cena oczywiscie bez dzialki tylko sam dom z wykonaniem pod klucz.
PS
Zna ktos dobra, solidna i niedroga ekipe ktore ewentualnie moze taki dom postawic i wykonczyc dom a nie mnie.
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 28 listopada 2009, 16:20 [1 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Konstrukcja szkieletowa, cena w miarę adekwatna (+/- 10%). nie dawno znajomi skonczyli budowe domu podobnej wielkosci, ale konstrukcji tradycyjnej, wyszlo 260 tys. zl. Sciagnij sobie z netu program do wyceny, wiele ich jest, sa 30 dniowe wersje próbne.
Przyznam sie, ze ja tez intensywnie zastanawiam sie nad budowa domu, ale konstrukcje szkieletowe odrzucilem. Moim zdaniem juz lepiej dom drewniany wybudowac.
ps. Gdzies niedawno widzialem ogloszenia o sprzedazy domów : z cena ok. 2500 zł za metr, juz z działka. wiec za te cene mozna zbudowac
Nie jest to śródmieście, ale nie tak daleko. Kanclerz. na starym mieście Pub sympatyków Barcelony. Ostatnio chyba był zamknięty, ale to raczej jakiś jednodniowy przestój. Jak jesteś kibicem Realu to będą się na Ciebie dziwnie patrzyć. Jeszcze Desperados obok też puszcza mecze.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/11/2009 14:33
generalnie to z tymi orlikami jest tak, ze sa ogolnodostepne. Na Zdrojach tez nam zrobili boisko. W tygodniu od 16-19 swiatlo swieci za darmo, potem trzeba cos zaplacic za oswietlenie, ile to nie wiem ale pewnie nie sa to jakies wielkie koszta. w soboty mialo byc otwarte od 11-16 a w niedziele zamkniete! ale szybko im ten pomysl z glowy wybilismy i pykamy co niedziele
na bonusy sie nie łakom bo nikt ci za darmo nic nie da... jak pisze ze 200zł za darmo to przygotuj się że będziesz musiał z 3 razy z kursem 1.5 obrócić te parę baniek,polecam bwin i unibet, aczkolwiek jako użytkownik tego forum obowiązkowo polecić trzeba Klik znaczących różnic w kursach nie ma, problemów z płatą/wypłatą nigdy nie było
pozdro
bwin? chyba tylko jak ktos lubi live grac.. bah lub expekt maja zdecydowanie wyzsze kursy od bwina.. co do bonusow to racja-jak planujesz to wyplacac w niedalekiej przyszlosci to nie lap sie na bonusy
WBK jezeli masz ponizej chyba 30 lat. Do tego konto na necie za free
nie do końca za free 5 zika miesięcznie zabierają za korzystanie z karty
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.